Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:
Pagina's: 1   Omlaag

Auteur Topic: F: Centre: Loiret: Sully: Camping le Jardin de Sully ***  (gelezen 1603 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

KenJo

  • Klap gek
  • *****
  • Offline Offline
  • Geslacht: Man
  • Berichten: 2.346
F: Centre: Loiret: Sully: Camping le Jardin de Sully ***
« Gepost op: augustus 04, 2015, 09:05:53 pm »

10 jaar geleden hebben wij een bezoekje gebracht aan Chateau de Sully, dat toen nog gedeeltelijk gerestaureerd werd. Nu we kinderen hebben en het 10 jaar later was waren we nieuwsgierig hoe het kasteel er nu uit zou zien. Daarvoor hebben we 2 nachtjes doorgebracht op camping Le Jardin de Sully.

De camping heeft 1 doorgaande circelvormige eenrichtings weg en is gelegen naast de Loire die vanaf de camping ook bereikbaar is. DE receptie ligt voor de slagboom die met een code geopend moet worden. De receptie werd door een oudere dame en jonge meid bezet en beiden waren vriendelijk, waarbij ook een poging gedaan werd om Engels te spreken. De oudere dame is een lekker vlotte babbelkont en erg gezellig. Er is wel wat aan levensmiddelen te koop maar dat is minimaal: flesje water, wijn of bier en wat andere spulletjes. Reis- en bezoekinformatie is er wel voldoende te verkrijgen.

De plaatsen zijn verdeelt in veldjes die aan het hoofdpad liggen. Rondom het hoofdpad worden familietenten, caravans, vouwwagen en campers geplaatst. Meer naar de rivier toe zijn veldjes voor trektentjes en zijn ook wat trekkershutjes geplaatst. De vaste plaatsen die er zijn, zijn verdeelt over de camping.

Het sanitair is op zich goed maar krap aan in voldoende aantallen terwijl de camping bij ons niet eens vol was. Je moet regelmatig wachten tot een wc of douche weer vrij komt. Afwassen doe je buiten onder een afkapping en de douches zijn daar ook waardoor je regelmatig een vleug koude lucht voelt. Het sanitair is verdeelt over een oud gebouwtje waaraan een WC-blok is vast gebouwd en ook de douche-unit.

Brood gaat op bestelling, je hebt voldoende keuze en is prima van kwaliteit. Maaltijden zijn er wel te verkrijgen, maar wij hebben daar geen gebruik van gemaakt.

De camping heeft twee zwembaden: een kleuterbad in een piraten-thema en dat erg leuk is. Het volwassenbad heeft een trap om in het water te komen, beide baden zijn trouwens opblaasbaden en niet ingegraven. Hoe het water was weten we niet omdat wij helaas geen zwemweer hadden. Ook heeft de camping een speeltuintje en waar ook een paar fitnessapparaten staan.

    * Vriendelijkheid personeel:8
    * Sanitair:7
    * Schoonheid van de camping zelf:8
    * Animatie team:nvt
    * Voorzieningen:8
    * Eet gelegenheden op de camping:onbekend

Leuke camping voor een paar dagen.

adres: 1 Rue d'Orléans, 45600 Saint-Père-sur-Loire, Frankrijk
website: http://www.camping-lejardindesully.fr/
« Laatst bewerkt op: januari 24, 2016, 11:27:29 am door KenJo »
Gelogd
klapband, klapdeur, klaplopen, klapmuts, klaproos, klapschaats, klapwiek, klapzoen, klapstuk, klapstoel, achterklap, handjeklap

we klappen wat af!
Pagina's: 1   Omhoog
 

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal