Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:
Pagina's: 1   Omlaag

Auteur Topic: F: Vogezen: Le Tholy: Camping**** de Noirrupt (JP Vacances)  (gelezen 2066 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Elisa

  • Gast
F: Vogezen: Le Tholy: Camping**** de Noirrupt (JP Vacances)
« Gepost op: juli 04, 2012, 09:47:37 pm »

**JP Vacances, Camping de Noirrupt**


Vorig jaar op deze kleine terrassencamping geweest. Kleinschalige camping gelegen in de hoge Vogezen aan de rand van een wintersportgebied. Mooie camping, grote en kleine plaatsen. Beneden aan de camping vrij vlak, naar boven toe erg steil. Onze kinderen konden niet tot helemaal bovenaan lopen (toen 1 en 3 jaar).
Eigenaar is een echte fransman en zijn gezin. Probeert Nederlands met je te praten, maar is toch veel beter verstaanbaar in het Frans. Zwembad op de camping, 1.40 diep. Geen apart kinderbadje, wel ligstoelen. Zwembad is zeer netjes onderhouden.
Speeltuintjes op de camping, sanitait verdeeld over twee gebouwen en een mogelijkheid bij de receptie, alles even netjes. Gewoon goed voor elkaar.
Vanaf Juli kun je er elke ochtend verse broodjes halen, 's avonds is er pizza en patat. Twee keer per week heerlijke kip van de grill.

Supermooie camping, meerdere Nederlanders gespot. Ook mensen uit Denemarken en Fransen zelf. Chaletjes zijn er erg mooi, met 4 personen of meer zijn de groteren aan te raden. Prachtig gelegen in een heel mooie omgeving, waterval op 2 autominuten afstand. Aanrader!

www.jpvacances.com

« Laatst bewerkt op: augustus 18, 2012, 10:44:16 pm door Klavertjes »
Gelogd
Pagina's: 1   Omhoog
 

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal