Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:
Pagina's: 1   Omlaag

Auteur Topic: DK: Fyn: Norre Aaby: Ronaes strand camping  (gelezen 4638 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

par

  • Klap prof
  • ****
  • Offline Offline
  • Geslacht: Vrouw
  • Berichten: 475
  • Merk Vouwwagen: Bürstner Premio 450 TS (o wacht dat is een caravan...)
DK: Fyn: Norre Aaby: Ronaes strand camping
« Gepost op: augustus 26, 2015, 10:34:16 pm »

Deze camping ligt in het westen van Funen aan de Gamborgfjord, en vlak bij de Kleine Belt. De camping ligt ongeveer 3 kilometer van Norre Aaby waar supermarkten te vinden zijn. Ook heeft Norre Aaby een station.

De camping heeft ongeveer 200 plaatsen en heeft een winkel met basisbenodigdheden annex snackbar. Er is een broodjesservice. Er wordt dagelijks iets voor de kinderen georganiseerd (denk aan schminck, brood bakken op kampvuur, knutselen) en deelname is gratis. De kampeerplaatsen zijn genummerd, deels afgebakend en allemaal goed herkenbaar. De plaatsen zijn ook redelijk vlak, dit komt doordat de plaatsen op kunstmatige terrassen liggen.

Het strand stelt niet veel voor. Er is een smalle strook met veel schelpen en wat zand, en in het water groeit vooral veel alg wat niet heel erg uitnodigt om er te gaan zwemmen. Daarom ligt er ook een steiger naar dieper water met zwemtrap. Het water is erg helder.  Met onze dochter  die nog niet kan zwemmen konden we op dit strand niet goed uit de voeten. Er zijn drie speelterreinen, voor de hele jonge kinderen, de wat oudere en voor nog iets ouder. Deze zijn verdeeld over de camping, maar omdat de camping een L vorm heeft nooit ver weg van je tent. Wij stonden kort bij de grootste speeltuin, maar kan niet zeggen dat je daar last van hebt.

Douchen en de wasmachine gaan met chipkaart. Douchen kost 2 kronen per minuut, een wasbeurt 40 kronen. Dat is inclusief wasmiddel.

In de omgeving liggen wat leuke plaatsen als Assens, Odense en ten noorden van Norre Aaby liggen wat leuke strandjes. Kolding is binnendoor een half uurtje rijden en Legoland is van hier uit in een uur te bereiken per auto. In de omgeving kan je herten tegekomen.

Het sanitair is wisselend: er zijn twee gebouwen waarvan er een gemoderniseerd lijkt. Het andere lijkt wat ouder, het is er relatief donker en het ruikt niet altijd even fris hoewel er dagelijks goed wordt schoongemaakt. De keuken is karig, en klein.

Van de snackbar moet je je niet te veel voorstellen, alles gaat met de oven en het kan daarom soms even duren. Het is niet duur en de porties zijn riant.

De eigenaars zijn vriendelijk maar maakte een wat uitgebluste indruk. Dat kan komen omdat we aan het einde van de Deense vakantie op de camping waren, en dat is voor hun tevens einde hoogseizoen. Het werd ook snel rustig op de camping, en het was pas half augustus.

    * Vriendelijkheid personeel: 8
    * Sanitair: 6
    * Schoonheid van de camping zelf: 7
    * Animatie team: nvt
    * Voorzieningen: 7
    * Eet gelegenheden op de camping: 7


Gelogd

KenJo

  • Klap gek
  • *****
  • Offline Offline
  • Geslacht: Man
  • Berichten: 2.346
Re: DK: Fyn: Norre Aaby: Ronaes strand camping
« Reactie #1 Gepost op: augustus 30, 2018, 10:00:17 am »

Ik heb de campings nu op een kaart gezet zodat we een mooi overzicht hebben: overzichtskaart Denemarken
« Laatst bewerkt op: augustus 30, 2018, 07:51:34 pm door KenJo »
Gelogd
klapband, klapdeur, klaplopen, klapmuts, klaproos, klapschaats, klapwiek, klapzoen, klapstuk, klapstoel, achterklap, handjeklap

we klappen wat af!
Pagina's: 1   Omhoog
 

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal