Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:
Pagina's: 1   Omlaag

Auteur Topic: NL: Zeeland: Renesse: Camping Duinhoeve  (gelezen 3551 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

bosi

  • Gast
NL: Zeeland: Renesse: Camping Duinhoeve
« Gepost op: juli 22, 2012, 07:36:49 pm »

Camping Duinhoeve in Renesse is een kleinere mooi gelegen camping dicht aan zee (650 meter te voet) zonder jongeren terrein.
Ze hebben netjes verzorgd redelijk modern sanitair en een klein (overdekt) onverwarmd zwembadje en een leuk animatie team voor jongere kinderen.
Helaas zijn de kampeer plekken aan de krappe kant, niet veel meer dan 60-70 m3 terwijl er in alle informatie toch echt 75-90 m3 staat, dus sta je hutje mutje op elkaar en moet de auto er ook nog bij.
Een bijzet tentje plaatsen wordt dan een heel avontuur. Ga je voor de iets ruimere comfort plus plaatsen moet je gelijk een stuk dieper in de portemonnee tasten, en de plaatsen zijn in verhouding toch al relatief duur.
 Een tweede groot nadeel is het hoge aandeel van kampeerders die hier al jaren komen (veelal in familie verband) en het niet al te nauw nemen met de sociale en kamp regels en dus al gauw kampeer velden overnemen en niet echt rekening wensen te houden met anderen. Dit geld ook voor het zwembad, dit is vrijwel nieuw maar er is geen toezicht en de regels worden dan ook totaal niet nageleefd (dit niet echt fijn voor kleinere kinderen die dan al gauw het onder spit delven).
Door de krapte op de kampeer velden en de veelal grotere familie groepen die hier al jaren kamperen is de sfeer soms minder aangenaam en ontaarden dan in pesterijtjes vanuit deze groepen. Gelukkig hadden wij een aantal Duitse buurtjes, die zich, zoals het een goede oosterbuur betaamt, keurig aan de sociale en kampregels houden (kan menig "keurige 'Nederlander een voorbeeld aan nemen) Het camping beheer (fam. Janse) is tamelijk onge?nteresseerd en weinig vriendelijk tot het chagrijnige af en is op de kampeervelden onzichtbaar en bemoeit zich nergens mee. Ook het beleid rondom honden wordt niet echt na geleefd, wij hadden gevraagd hoeveel honden er per kampeerveld worden toegelaten en dat zou niet meer dan 2 honden per veld zijn, helaas is de praktijk dat het er (veel) meer kunnen zijn, op ons veld van 12 kampeer plekken waren er al 5 honden, ook het parkeer beleid van 1 auto per kampeerplek wordt vaak niet na geleefd, vaak worden er toch meerdere auto's toegelaten (vaak dag bezoekers) die dan voor extra drukte op de krappe kampeervelden zorgen.

Toch zonde van zo'n mooie camping.

Dag bezoekers kunnen alleen parkeren op een betaald terrein (1,60 p/u) op ca 10 minuten lopen of in het transferium (gratis) op ca. 15 minuten lopen.
 
Renesse zelf is ook niet meer wat het is geweest en duidelijk op zijn retour, onderhoud en uitstraling hebben duidelijk te lijden onder de recessie, parkeerplaatsen zijn er beperkt en maximaal voor 1 uur (1,60 euro), maar op de fiets te bereiken in 10 minuten.

Voor ons (helaas) de eerste en de laatste keer op deze Kamping.

Website toegevoegd door moderator: Camping Duinhoeve
« Laatst bewerkt op: augustus 17, 2012, 12:14:52 pm door Klavertjes »
Gelogd

sannie75

  • klappers
  • Klap gek
  • *
  • Offline Offline
  • Geslacht: Vrouw
  • Berichten: 3.545
  • Aart Kok Livingstone game drive 2016
Re: NL: Zeeland: Renesse: Camping Duinhoeve
« Reactie #1 Gepost op: augustus 22, 2012, 08:26:06 pm »

Jammer dat jullie niet zo'n fijne ervaring hebben op camping Duinhoeve. Wij zijn hier in 2010 met onze tunneltent geweest en wij hebben het er goed naar ons zin gehad!

De plaatsen zijn idd krap en ik ben er ook geen fan van om de auto erbij te moeten hebben...

Jullie ervaring met de vele vaste gasten die in familie verband kamperen delen wij niet. Ja dit was toen ook al het geval maar wij hebben dit niet negatief ervaren. Veel vriendelijke en behulpzame mensen en wij hebben op hetzelfde veld gestaan als jullie....

Toen wij daar stonden kwam de heer Janse zelf iedere dag een aantal keer met zijn golfkarretje op ieder veld kijken, verder hebben we ze alleen in het winkeltje gezien en nee het zijn idd geen mensen die ff een kletspraatje maken :#

Zelf zullen wij hier niet zo heel snel met onze vouwwagen terug gaan aangezien de Columbia vrij fors is, als we ooit een kleinere wagen hebben staat hij toch weer op ons lijstje!
Gelogd
Every day is a gift, not a given right....

bosi

  • Gast
Re: NL: Zeeland: Renesse: Camping Duinhoeve
« Reactie #2 Gepost op: augustus 23, 2012, 08:36:10 am »

Tja het was inderdaad enigzins een domper, en ik moet zeggen dat wij helaas vast zitten aan het midden van het hoog seizoen en dat is dan misschien ook wel het probleem met deze camping. En de eerste week was in principe top (ondanks het erg slechte weer), veel aardige mensen (nederlanders, duitsers, belgen) op het terrein en hadden wij deze ook de twee erna, op het veld gehad, dan hadden overwogen om er nog een keer heen te gaan, want de camping anzich is prima, maar het beheer is gewoon bagger.
En als ik op mijn boeking bevestiging heb staan dat ik toch echt een plek heb van 70 tot 90 vierkante meter heb en ik kan dan bij aankomst onze trigano oceane (ca 35 vierkante meter, 4.5 meter breed en 8 meter lang) en onze skoda fabia krap aan kwijt dan baal je toch wel even (normaler wijze gaan wij bij kamperen in Nederland altijd van te voren in het najaar een camping bezoeken om indrukken op te doen). En als mensen met klachten (van allerlei aard) zich melden bij de beheerder, dan mag je verwachten dat je serieus wordt genomen en niet dat je wordt weggestuurt met de mededeling dat ze wel even komen kijken. Inderdaad gekeken werd er genoeg, zoals je al aangaf, maar daar bleef het toch bij. En als mensen uiteindelijk meerdere dagen eerder vertrekken dan waarvoor ze hebben geboekt omdat ze het zat zijn (hebben toch een gevalletje of 10 voorbij zien komen), dan krap je jezelf toch eventjes achter je oren. En zaken zoals het schoonmaken van de (prima) sanitaire voorzieningen, daarop moet je ook niet willen bezuinigen, in principe wordt er 1 x per dag (om 9 uur s'morgens) schoon gemaakt en dit zou bij een volle camping vaker gaan gebeuren, echter pas na veel klachten van campeerders, gebeurde dit ook, terwijl de camping volledig vol was. En zaken zoals een grote overvolle huisvuil perscontainer direct tegenover de receptie, zodat je als nieuwe gast, bij aankomst verwelkomt wordt met de aromatische geur van rottend huisvuil is nu niet echt een visitekaartje.
Een goede camping bestaat niet alleen uit goede voorzieningen maar ook uit een klant gericht en goed beheer.
Gelogd
Pagina's: 1   Omhoog
 

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal