Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:
Pagina's: 1   Omlaag

Auteur Topic: NL: Friesland: Franeker: Camping Bloemketerp  (gelezen 1204 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Camplet-WTB

  • Klap fanaat
  • *
  • Offline Offline
  • Geslacht: Man
  • Berichten: 133
  • Merk Vouwwagen: Camp-let
  • Camp-Let Passion
NL: Friesland: Franeker: Camping Bloemketerp
« Gepost op: augustus 14, 2020, 02:28:51 pm »

Begin augustus 2020 een weekend gestaan om de vouwwagen voor het eerst uit te proberen. Keuze op Bloemketerp in Franeker gevallen omdat de schoonouders om de hoek wonen wat makkelijk zou zijn in geval onvoorziene omstandigheden. En gezellig uiteraard  :)

De camping is prima te bereiken aan een rondweg maar ook - lopend - heel dichtbij twee grote supermarkten en het knusse historische centrum van Franeker. Daar heb je tal van bakkertjes, wat horeca en een ruim winkelaanbod.

De plaatsen op de camping zijn bijzonder krap. Een caravan (ca 460/480 lang) tegenover ons paste niet eens tussen de twee naastgelegen plaatsen in en kon gelukkig een ander (wat ruimer) plekje krijgen. De camping ziet er verder wel prima uit. Goed onderhouden gras en veel bomen en struiken, dus in de vroege ochtend een orkest van zangvogels.

Een avond gegeten bij het restaurant wat zo goed is dat je het niet op een camping zou verwachten.
Sporten mag gratis (geen gebruik van gemaakt) en zwembad tegen gereduceerde prijs. Er is ook nog een bowlingbaan dus bij slecht weer genoeg te doen. Er is overigens ook nog een snackbar naast het restaurant.

Sanitair is ronduit beroerd. Heel erg gedateerd, niet schoon en (mede vanwege Corona maatregelen) veel te beperkt voor het aantal kameerplekken. Weet niet 100% op dit het enige toilet gebouw was op de camping maar dacht het wel en daar waren maar 2 toiletten voor de heren plus 1 urinoir. Bijzonder karig.

* Vriendelijkheid personeel: 10
* Sanitair: 4
* Schoonheid van de camping zelf: 8
* Animatie team: nvt (geen idee of het er is)
* Voorzieningen: 8
* Eet gelegenheden op de camping: 10

Goede plek om bijv per fiets noordwest Friesland te ontdekken of dagtocht naar Terschelling te maken. Ook lekker om tot rust te komen. Maar ze mogen wel iets aan het sanitair doen.
« Laatst bewerkt op: augustus 14, 2020, 02:46:57 pm door Camplet-WTB »
Gelogd
Pagina's: 1   Omhoog
 

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal