Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:
Pagina's: 1   Omlaag

Auteur Topic: NL: Overijssel: Ommen: Camping De Koeksebelt  (gelezen 2843 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Jen

  • Gast
NL: Overijssel: Ommen: Camping De Koeksebelt
« Gepost op: juli 06, 2012, 03:30:00 pm »

We zijn zojuist weer thuisgekomen na zo'n 2,5 weken op Camping de Koeksebelt in Ommen. Het was even wennen... niet de camping, maar het feit dat we in Nederland bleven dit jaar  :#.

Aangezien we (nog net) in het voorseizoen zaten was het er nog lekker rustig. Wat opvalt zijn de zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers maar ook de gasten op de camping (vaste plekken) zijn erg vriendelijk, dat heb ik elders wel anders meegemaakt :N. Het sanitair is in uitstekende staat, schoon en compleet (zelfs een ligbad voor de liefhebber) met veel aandacht voor kinder-voorzieningen (gezins- en kinderdouches en kindertoilets). Er zijn mooie, ruime plekken op de velden met overal wel speeltoestellen. Voor de (vis)liefhebber zijn er ook prachtige plekken direct aan de Vecht om lekker te vissen. Hier kan overigens ook in gezwommen worden en voor wie wil... ligt er een roeibootje van de camping die gratis te gebruiken is. Verder hebben ze sinds dit voorjaar een prachtig verwarmd zwembad die dan ook écht heerlijk warm is. Minimaal 27 graden  :J, daar werden we echt wel blij van! Water, afvoerput, 10 amp electra en een kabelaansluiting is standaard op alle plekken. In het hoogseizoen is er kinderanimatie aanwezig maar daar kunnen wij dus niets over vertellen  ;). Er is ook gratis WIFI op de camping maar helaas werkte dat nog niet naar behoren en dat was jammer. Gelukkig was dit het enige minpuntje en hebben wij dus een heerlijke vakantie gehad.   

Het centrum van Ommen is dichtbij, te voet of met de fiets ben je er zo! Mooie omgeving voor fiets- en wandeltochtjes en veel te doen in de nabije omgeving. Pretparken en  musea volop in de buurt. Dierentuin is dichtbij (Emmen)... kortom geen kans om je te vervelen  :).

http://www.koeksebelt.nl

Groetjes en voor wie nog gaat.......... een hele fijne vakantie
« Laatst bewerkt op: augustus 17, 2012, 12:15:48 pm door Klavertjes »
Gelogd

Frankie

  • Klap gek
  • *****
  • Offline Offline
  • Geslacht: Man
  • Berichten: 3.995
  • Merk Vouwwagen: Aart Kok Livingstone game drive XXL bed
Re: NL: Overijssel: Ommen: Camping de Koeksebelt
« Reactie #1 Gepost op: juli 06, 2012, 04:34:12 pm »

Ik kan dit alleen maar beamen. Wij hadden kennissen (beiden helaas veel te vroeg overleden) die jaren achtereen bij de Koeksebelt gekampeerd hebben en ook zij (terwijl ze erg kritisch waren) waren er altijd zeer positief over. Die keren dat ik bij ze op de camping op bezoek geweest ben viel me wel op dat de plekken relatief onbeschut en niet gescheiden zijn en dat het op mij overkwam als een typische cara :ca camping, maar dat geldt uiteraard wel vaker. Helaas/gelukkig zijn wij klappers nog altijd een (elitaire) minderheid.  :#
« Laatst bewerkt op: juli 08, 2012, 12:51:51 am door Frankie »
Gelogd

Jen

  • Gast
Re: NL: Overijssel: Ommen: Camping de Koeksebelt
« Reactie #2 Gepost op: juli 08, 2012, 12:43:02 am »

Er stonden inderdaad voornamelijk caravans en kampers, we hebben er 3 vouwwagens gezien. Wij hadden toch wel een redelijk beschutte plek, meteen aan de 'Vecht'. Er zijn, naast de grote velden, best wel leuke plekken waar je wat meer beschutting hebt van bomen/groen. Op de plattegrond die op de website staat kun je bij het boeken al een plek uitzoeken. Wij hadden een e-mail gestuurd met onze wensen en toen kregen we een overzicht van plaatsnummers die nog beschikbaar waren. Konden we zelf kijken waar onze voorkeur naar uitging.

Gelogd

Gekke Gerritje

  • Gast
Re: NL: Overijssel: Ommen: Camping de Koeksebelt
« Reactie #3 Gepost op: juli 20, 2012, 10:04:24 pm »

Ziet er leuk uit hoor maar wat een prijzen als je daar zit met 2 kids!
Gelogd
Pagina's: 1   Omhoog
 

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal