Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:
Pagina's: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
 61 
 Gepost op: mei 23, 2024, 10:09:24 am 
Gestart door Machteld - Laatste bericht door Machteld
Dag allemaal

Hopelijk kunnen jullie me wat tips geven. De lichten van onze vouwwagen werken niet meer. Het ligt zeker niet aan de stekker van onze auto (dat is gecontroleerd). Het kan dus enkel aan de fiche van de elektrische kabel liggen, of aan de aansluiting tussen de kar zelf en de keuken. Op het eerste zicht is daar niets mis mee, maar we moeten nog de stroom uitmeten.

Wat ik me ondertussen wel af vroeg. Zijn er ergens zekeringen in de vouwwagen waar ik rekening moet mee houden? Ik heb enkel een korte handleiding, en daar staat niets over vermeld. Maar ik weet het uiteraard liever, voor we vanalles vervangen terwijl dit niet nodig is.

Onze vouwwagen is een Raclet Safari uit 2022.
Alvast bedankt voor de hulp!


 62 
 Gepost op: mei 22, 2024, 09:28:14 pm 
Gestart door Melvinoosting - Laatste bericht door Melvinoosting
Hallo lieve mensen,

Mijn vrouw en ik(Melvin) zij op zoek naar een imperiaal voor een vouwwagen van het merk Gerjak Tago atlantic. Zijn er mensen die er 1 hebben staan die wij mogen overkopen?

Vriendelijke groet,

Melvin&Lisette

 63 
 Gepost op: mei 22, 2024, 08:14:02 pm 
Gestart door Maarten77 - Laatste bericht door winnieandbuzz


De eerste dag een paar keer mijn hoofd gestoten bij het binnenstappen van de tent, maar na een dag was ook ik daar aan gewend  :O
Gefeliciteerd met deze mooie aankoop. Hoofd stoten is ook bij ons bekend en ondanks gewenning is er altijd wel een onbewaakt moment dat je het even vergeet. Tip: koop een meter isolatiebuis (22 mm). Neemt niet veel ruimte in beslag, weegt nagenoeg niets en als je je hoofd stoot ben je weer dankbaar voor de aankoop 🙂

 64 
 Gepost op: mei 22, 2024, 06:12:34 pm 
Gestart door poldertoerist - Laatste bericht door kimopo
Ah.. dat is goed om te weten. Bij Bravo zeiden ze dat het niet kon omdat je dan de wagentent scheef trekt.

🤔 NiĆ©t als je 'm gewoon als luifel opzet, dus niet giga aan trekken...wij hebben nog niet gemerkt dat de wagen er scheef van ging staan

 65 
 Gepost op: mei 22, 2024, 04:58:05 pm 
Gestart door Maarten77 - Laatste bericht door Alex
Dat vind ik nog eens leuk te horen.
Dus dan doen we het ergens voor.
Want soms twijfelen we wel eens of bepaalde onderdelen nut hebben op het forum.


Mooie kleuren combinatie trouwens.
Stoere bak ook.

 66 
 Gepost op: mei 22, 2024, 01:48:39 pm 
Gestart door superkoe32 - Laatste bericht door Jer81
Is het niet gewoon een productiefout als het zo te zien vaak voorkomt?
Wat geeft Combi Camp/Aart Kok aan?

 67 
 Gepost op: mei 22, 2024, 01:45:25 pm 
Gestart door superkoe32 - Laatste bericht door Maarten77
Een slotje vind ik niet echt nodig, maar een splitpen zou wel kunnen ja.
Overigens zit er nog steeds wel wat speling in de deksel door de rubberrand en flexibiliteit van het deksel.  Ik heb de sluitingen niet strakker gezet dan nodig. Maar door de deksel omlaag te drukken krijg je ze altijd wel open.

 68 
 Gepost op: mei 22, 2024, 01:40:33 pm 
Gestart door SaabLiefhebber - Laatste bericht door Sjum112
Hoi Paul,

Dank voor je reactie. Dat stukje had ik dan net over heen gelezen :-)
Ik ga er mee aan de slag.

Groet,
SJ

 69 
 Gepost op: mei 22, 2024, 01:18:32 pm 
Gestart door superkoe32 - Laatste bericht door Hemertje
nog even een splitpen of slotje door het oogje en het is helemaal af

 70 
 Gepost op: mei 22, 2024, 12:16:03 pm 
Gestart door Maarten77 - Laatste bericht door Maarten77
Dit voorjaar hebben we onze Jamet vervangen door een Combi Camp Country. Een mooie Combi Camp gevonden via dit forum en onze Jamet verkocht, ook via het forum. Via Marktplaats nog een mooie, vrijwel nieuwe, gastencabine gevonden.
In de meivakantie zijn we voor het eerst een weekje weggeweest naar Frankrijk (La Roche Posay) en dat is heel goed bevallen. Het is echt een hele fijne wagen. Snel in en uitklappen en veel flexibiliteit in de luifel/voortent doordat de zijwanden en voorwand makkelijk te verwijderen of op te rollen zijn. We zijn ook heel erg blij met de keuken. Niet meer sjouwen met een losse keuken en het werkblad is lekker hoog. Bevalt prima!

De eerste dag een paar keer mijn hoofd gestoten bij het binnenstappen van de tent, maar na een dag was ook ik daar aan gewend  :O

Wel al een paar kleine reparaties/aanpassingen moeten doen:
- Extra sluitingen geplaatst  bij de deksel van de disselbak. Omdat de deksel toch wat aan het klepperen was achter onze auto. Dit bevalt goed. Zie reactie in apart topic voor foto.
- De scharnieren van de koelkast zaten lost. Tijdens de vakantie zo goed als mogelijk weer vastgeschroefd, maar zat bij thuiskomst weer los. Op de een of andere manier toch losgetrild. We hebben een paar vervelende verkeersdrempels bij ons in de wijk, misschien dat dat een rol heeft gespeeld. Ik heb ze nu vastgezet met loctite in de hoop dat het nu goed vast blijft zitten. En nog voorzichtiger over de verkeersdrempels.
- Er was ook een popnagel van de bevestiging van het kookstel aan het werkblad kapot gegaan. Het was mij eerder al opgevallen dat daar een klein kiertje tussen zat. Ik heb er een nieuwe popnagel ingezet. Probleem opgelost.

Allemaal kleine dingetjes dus.

In juli gaan we drie weken op reis richting Bretagne. We hebben er al veel zin in! En we hopen nog lang van deze vouwwagen te kunnen genieten.



Pagina's: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal