Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:
Pagina's: 1   Omlaag

Auteur Topic: Camping in Italië gezocht  (gelezen 8486 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

moppie100

  • Gast
Camping in Italië gezocht
« Gepost op: april 20, 2012, 09:49:20 am »

Hoi,

Wij hebben een Roadmaster en minimaal 100 m2 nodig. In Frankrijk lukt dat wel maar in Italië hebben wij nog nooit met eigen middelen gekampeerd. Zijn de plaatsen groot genoeg en krijg je ook echt waar je om verzoekt? Hoor nl. vaak verhalen dat er van te voren wordt gezegd dat er genoeg ruimte is voor een vouwwagen of grote tent en dat bij aankomst blijkt dat je hutje mutje staat omdat het allemaal niet past. Daarom gaan we nu telkens naar Frankrijk maar ik wil ook weer een keer naar Italië dus ben op zoek naar een camping met ruime plaatsen! Wie heeft er tips? Ik ben op zoek naar strand, zee en een leuke levendige camping met voetbalveldje, zwembad en 4*, disco is niet nodig. 's Avonds een gezellig bandje op het terras of andere activiteiten zou leuk zijn. Niet te rustig dus, maar ook geen massale camping! En niet in Toscane want dat vinden we te ver met de vouwwagen (wel een prachtige streek trouwens)! We zoeken wat voor volgend jaar want we hebben nu al geboekt in Frankrijk (camping le Paradis in de Dordogne)! Alvast dank voor evt. tips!
Gelogd

Miss BBQ

  • Gast
Re: Camping in Italië gezocht
« Reactie #1 Gepost op: april 20, 2012, 11:00:32 am »

Hoi,

Wij hebben een Roadmaster en minimaal 100 m2 nodig. In Frankrijk lukt dat wel maar in Italië hebben wij nog nooit met eigen middelen gekampeerd. ...... We zoeken wat voor volgend jaar want we hebben nu al geboekt in Frankrijk (camping le Paradis in de Dordogne)! Alvast dank voor evt. tips!

Geen ervaring met Italië, maar vorig jaar tijdens onze vakantie in de Dordogne uitgebreid gaan kijken op Le Paradis.
Prachtige camping, mooie ruime plekken op niet te grote veldjes, mooi zwembad, leuke speeltuin en prima eten in het restaurant (hebben we uitgeprobeerd nl.).
Veel plezier daar.
Gelogd

peterg

  • Gast
Re: Camping in Italië gezocht
« Reactie #2 Gepost op: april 20, 2012, 11:04:06 am »

Hallo Mooppie 8), wij gaan al een aantal jaar naar camping Ca'pasqualli in Cavallino-Treporti. Dit is een plaats op het schier eiland tegenover Venetie. Bij het reserveren kan je aangeven waar je wil staan, en als je dan aan het strand een plaats kan bemachtigen heb je echt zeeen van ruimte. Wij hebben daar 2 jaar geleden gestaan en wij hadden de vouwwagen, auto, partytent en een klein tentje op 1 plek staan en dat direct aan het strand :J. Het is bij deze camping wel zo dat je echt heel vroeg moet boeken omdat het in no time vol zit. Op dit schier eiland zijn trouwens heel veel campings dus dat is in ieder geval wel het uitzoeken waard.
Veel succes met het zoeken..
Gelogd

Jootje1710

  • Klap prof
  • ****
  • Offline Offline
  • Geslacht: Vrouw
  • Berichten: 1.350
  • Merk: kampeermiddel : Aart Kok Livingstone Game Drive 2018
  • Je bent gek op klappen of niet!!
Re: Camping in Italië gezocht
« Reactie #3 Gepost op: april 20, 2012, 11:56:13 am »

Hoi,

Naast Ca'Pasquali ligt camping Enzo/Stella Maris. Hier staan wij al een aantal jaren (en vorig jaar nog met de Roadmaster Family S). Het enige nadeel is dat je niet kunt reserveren op deze camping, maar zolang je niet pas eind juli daar arriveert is onze ervaring dat er nog plek is.

www.enzostellamaris.com

Groetjes, Jootje
Gelogd
Antoon & Jolande van Harselaar met de kids (Steven, Emmy en Fleur), Aart Kok Livingstone Game Drive 2018 :-)

moppie100

  • Gast
Re: Camping in Italië gezocht
« Reactie #4 Gepost op: april 24, 2012, 09:52:56 pm »

Bedankt voor de tips! Nog meer tips zijn altijd welkom. Le Paradis lijkt me ook een mooie camping! Alleen ben ik wel toe aan mooi weer en dat is daar even afwachten! Vandaar dat we volgend jaar toch richting Italië willen!
Gelogd

zippey

  • Klapperraar
  • **
  • Offline Offline
  • Geslacht: Man
  • Berichten: 101
  • Merk: kampeermiddel : Cabanon Malawi DL 2013 groen
Re: Re: Camping in Italië gezocht
« Reactie #5 Gepost op: april 24, 2012, 10:05:18 pm »

Bedankt voor de tips! Nog meer tips zijn altijd welkom. Le Paradis lijkt me ook een mooie camping! Alleen ben ik wel toe aan mooi weer en dat is daar even afwachten! Vandaar dat we volgend jaar toch richting Italië willen!

Wij zijn vorig jaar 3 weken naar Le Paradis geweest. Hele leuke en mooie camping. Ook in de omgeving is veel te doen. Veel plezier daar. Maar dat gaat wel lukken. :D

Verstuurd van mijn Transformer Prime TF201 met Tapatalk
Gelogd
Cabanon Malawi DL 2013 groen

JackenMarianne

  • Gast
Re: Camping in Italië gezocht
« Reactie #6 Gepost op: april 24, 2012, 10:22:10 pm »

Wij gaan dit jaar naar camping Rubicone in Italie (vlak bij San Marino)
We hebben van hoor en zeggen dat dit een hele leuke camping is, maar dan moet je wel van geanimeerde camping vakanties houden.

Ons lijkt het een hele leuke camping en met ruime comfort plaatsen waar genoeg ruimte is voor de grote familie klapper.
Gelogd

julian

  • Gast
Re: Camping in Italië gezocht
« Reactie #7 Gepost op: mei 05, 2012, 09:55:19 pm »

wij zijn op vele campings in heel italie geweest en wil je graag adviseren. De vraag is wel: als je niet naar de toscaanse kust wilt omdat het te ver is, is de kust bij venetie dan niet te ver? Overweeg je ook de meren? In ieder geval bevat de kust aan de bloemenriviera, ligurie, cinque terre over het algemeen niet echt campings met ruime plekken. Uiteraard is e.e.a. ook afhankelijk of je op loopafstand van zee wilt zijn.
Gelogd
Pagina's: 1   Omhoog
 

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal