Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:
Pagina's: 1   Omlaag

Auteur Topic: Fout ritssluiting 'Luxe panoramaluifel' & 'Vliegengaas voorwand panaromaluifel'  (gelezen 927 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

johangybels

  • Klapperraar
  • **
  • Offline Offline
  • Geslacht: Man
  • Berichten: 3
  • Merk Vouwwagen: Cabanon Manga

Beste vouwwagen mensen,

Zijn onlangs voor de eerste maal vertrokken met onze Cabanon Manga voor kort weekend.  Hadden voortent thuis gelaten en de 'luxe panoramaluifel' meegenomen samen met de 'Vliegengaas voorwand panoramaluifel'.  Bij het opstellen slaagden we er niet in de voorwand aan de panoramaluifel in te ritsen.  Eerst dachten we dat het aan ons lag en serieus wat tijd verloren.  Nu blijkt het om een productiefout te gaan.  De rits van de 'luxe panoramaluifel' loopt volledig door terwijl eigenlijk in het midden van de rits twee beginpunten zouden moeten inzitten om de voorwand bestaande uit 2 delen aan te ritsen. 

Wij hebben na het weekend contact opgenomen met Schijndel De Wit en deze wisten ons te vertellen dat zij reeds op de hoogte waren van het probleem en dat er nog al mensen hebben gecontacteerd met hetzelfde probleem.  De 'luxe panoramaluifel' moet terug gezonden worden voor herstelling.  Het probleem zou liggen bij CABANON.  Verzendkosten zijn wel voor CABANON.  Een heel gedoe dus maar ik wil jullie enkele verwittigen om na te gaan of je de juiste luxe panormaluifel bij hebt om niet met hetzelfde probleem geconfronteerd te worden. (ik vind het enkel jammer dat Schijndel De Wit per e-mail de mensen niet heeft verwittigd die deze producten onlangs heeft aangekocht)

Nog een tip : Als je de koelkastaansluiting hebt besteld in de disselbak deze even ter plaatse te testen want die van ons werkte niet.  Het zou liggen aan de aansluiting van de trekhaak.  (Wij hadden Jaeger aansluiting, koelkastaansluiting moet volgens Schijndel De Wit op pool 10 aangesloten worden).  Wij moeten dit nog laten herstellen in garage van onze auto waar we onze trekhaak hebben laten monteren.

Met vriendelijke groeten,
Johan

Gelogd

meneer Marnix

  • Gast
Re: Fout ritssluiting 'Luxe panoramaluifel' & 'Vliegengaas voorwand panaromaluifel'
« Reactie #1 Gepost op: juli 18, 2018, 12:06:57 pm »

Stroom zou ook op 2 en 9 kunnen. Als deze al wel op de auto zijn aangesloten, is het wellicht eenvoudiger om de “mannetjes stekker” van je vouwwagen zelf aan te passen in plaats van de “vrouwtjes stekker” van de trekhaak. Maar op zich wel vreemd dat 10 van je trekhaak (nog) niet is aangesloten. Test ook nog even mét de motor gestart én zonder de motor.....
Gelogd
Pagina's: 1   Omhoog
 

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal