Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:
Pagina's: 1   Omlaag

Auteur Topic: D: Moezel: Ediger-Eller: Familiencampingplatz " Zum Feuerberg "  (gelezen 2771 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Klavertjes

  • Global modderklaptor
  • Klap gek
  • *****
  • Offline Offline
  • Geslacht: Vrouw
  • Berichten: 2.784
  • Merk Vouwwagen: Opus Camper all-road 2022
  • Opus Camper all-road 2022
D: Moezel: Ediger-Eller: Familiencampingplatz " Zum Feuerberg "
« Gepost op: augustus 28, 2012, 08:06:50 pm »

Eind juli de eerste 5 nachten van onze vakantie op deze camping doorgebracht.

De camping is prachtig gelegen aan de voet van de wijnvelden, het dorpje Ediger is een charmant plaatsje met een lokale supermarkt, bakker, wat horeca en uiteraard een aantal wijnhandels (met proefmogelijkheden). Aan de andere kant van de camping ligt direct de Moezel, waarin ook gevist, ?gepoedeld? en gevaren kon worden.

Op zaterdagochtend is het in Ediger (of het naastgelegen Eller zoals in ons geval) een gezellige markt, met heerlijke lokale lekkernijen.

De camping:

Langgerekt campingterrein met ongeveer 160 plaatsen, waarvan in denk de helft seizoensplaatsen, geen huisjes wel allemaal ?toercaravans? op seizoensplekken ivm het overstromingsgevaar. Dit doet wel iets meer camping aan, dan de complete bouwwerken vind ik. Er is een café restaurant boven naast de receptie. Iedere ochtend waren er verse broodjes te bestellen die hier konden worden afgehaald. Zowel dit restaurant als de receptie als het sanitair is dus boven in een ?verhoogd pand? waar je met een trap kan komen alleen. Zeker als je achteraan op de camping staat, is het een aardig stukje lopen.

Douchen met muntjes, die ? 0,90 per stuk kosten voor 5 minuten, duur vonden wij. Het onhandigste is dat de muntautomaten buiten de douchecabines hangen. Oké je kan het muntje erin doen, dan de kraan even open en meteen weer dicht dan stopt de tijd, maar het blijft een onhandige handeling. Douches en toiletten schoon en voldoende. Herensanitair vorig jaar vernieuwd dat was erg mooi volgens mijn man en zoon.

Er is een klein zwembadje zonder toeters en bellen, maar als er even gezwommen en afgekoeld kan worden is het voor de kids al gauw goed. Een paar dagen van ons verblijf bleef het dicht, ondanks dat dit niet logisch was vanwege het weer, wij hadden het idee dat het water toen niet oké was ofzo.

De camping werd beheerd door twee Poolse stellen die waarschijnlijk in loondienst zijn, en hierdoor naar ons idee iets minder betrokken bij de camping dan waneer de campingbaas ook eigenaar is, dat was toch jammer.

Wij hebben ongeveer ? 27,00 betaald per overnachting en dat is een redelijke prijs voor het aanbod en de ligging.

De stroom word per Kwh afgerekend, hierdoor zit je stekker dus in een stroomkast op slot, en ben je zowel bij aankomst als bij vertrek afhankelijk van een campingmedewerker om de stand af te lezen en de stroom aan- en af te koppelen.

       * Prijs/kwaliteit verhouding: 7,5
        * Vriendelijkheid personeel: 7
       * Sanitair: 7
       * Schoonheid van de camping zelf: 7
       * Animatie team: n.v.t.
       * Voorzieningen: 8
       * Eet gelegenheden op de camping: 8
        * Ligging: 9

Website van de camping: Zum Feuerberg
Gelogd
Geluk ontstaat als wat je denkt, wat je zegt en wat je doet in harmonie zijn
(geleend van Mahatma Ghandi)
Pagina's: 1   Omhoog
 

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal