Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:
Pagina's: 1   Omlaag

Auteur Topic: D: Westerwald/Wiedtal: Niederbreitbach: Camping & Ferienpark Zum stillen Winkel  (gelezen 3217 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Klavertjes

  • Global modderklaptor
  • Klap gek
  • *****
  • Offline Offline
  • Geslacht: Vrouw
  • Berichten: 2.784
  • Merk Vouwwagen: Opus Camper all-road 2022
  • Opus Camper all-road 2022

Als afsluiting van onze Duitsland vakantie zijn we  9 nachten op Camping Zum Stillen Winkel beland. Na de luidruchtige ervaring in het Schwarzwald heel bewust gekozen voor een camping waar we rust zouden vinden, dat is hier zeker gelukt!

De camping (onder Nederlands beheer sinds een 2 tal jaar) bestaat voor het grootste deel uit oudere stacaravans en chalets, maar direct aan de Wied is een prachtige strook met toeristische plaatsen ingericht. Mooie ruime grasplaatsen, niet strak van elkaar afgebakend, plekken liepen van het stroompaaltje tot het volgende paaltje zoals wel vaker.

De eigenaren waren redelijk ?onzichtbaar? in de zin dat zij alleen ?s-morgens tot 11 uur op de receptie aanwezig waren, en verder wel soms op de camping aan het werk, maar niet zeer duidelijk aanwezig dus.

Bij de toerplaatsen is een leuke speeltuin, en een overdekte ?vaste partytent? met wat bankjes en een vuurplaats erbij. Tegenover de speeltuin is de brug die direct aansluit op het bospad (een kant fietspad, let op alleen mountainbikes), andere kant echt alleen voetpad. Deze paden zijn onderdeel van de Wiedweg een lange afstandswandelpad waar wij twee prachtige stukken van gelopen hebben. Soms wat onbegaanbaar (het leek wel of wij de eerste waren dit seizoen). In de Wied kan ook gewaad en gespeeld (dammetjes bouwen) worden, al staat er een bordje bij van de gemeente dat ze geen garanties kunnen geven over de waterkwaliteit. Er wordt echter volop in gespeeld, en ook de eigenaresse gaf aan dat er nog nooit iets wat voorgevallen, en dat het er dus puur uit voorzorg is neergezet.

Het sanitair is wat beperkt en verouderd. De schoonmaakbeurt eenmaal per dag was op het randje, de toiletten ?haalden? het niet altijd schoon en fris tot de volgende schoonmaak. Douches werkten op ? 0,50 muntjes. Hier hingen weer de muntautomaten buiten de douches, maar de tijd ging lopen zodra je het muntje erin had gegooid, hierdoor moest je dus (bijna in je blootje) het muntje inwerpen. Zeer onhandige en onwenselijke situatie dus.

Er is een klein winkeltje op twee tijdstippen geopend, maar daar stond op dat die dame die dat verzorgde er eind augustus mee ging stoppen, dus of dit daarna nog beschikbaar is, was mij onduidelijk.

Wij hebben ongeveer ? 28,00 per nacht betaald voor twee volwassenen en twee kinderen.

Een superaanrader voor de wandelende rustzoeker. Voorzieningen aanwezig in Waldbreitbach (een kleine 10 min. rijden) diverse supermarkten en een mooi zwembad (binnen en buitenbad).

        * Prijs/kwaliteit verhouding: 7
        * Vriendelijkheid personeel: 6,5
       * Sanitair: 6
       * Schoonheid van de camping zelf: 8
       * Animatie team: n.v.t.
       * Voorzieningen: 6
       * Eet gelegenheden op de camping: n.v.t.
        * Ligging: 8

Website van de camping: Camping Zum Stillen Winkel
Gelogd
Geluk ontstaat als wat je denkt, wat je zegt en wat je doet in harmonie zijn
(geleend van Mahatma Ghandi)

panevino

  • Adminiklaptor
  • Klap prof
  • *****
  • Offline Offline
  • Geslacht: Man
  • Berichten: 1.316
  • Merk Vouwwagen: HK Flyer Bedouin
Re: D: Westerwald/Wiedtal: Niederbreitbach: Camping & Ferienpark Zum stillen Winkel
« Reactie #1 Gepost op: augustus 28, 2012, 11:23:22 pm »

Deze had ik, op de site afgaande, zeker ok gekozen! Wat een mooi terrein zeg. Helemaal mijn stiel!
Gelogd
// Marcellino Pane e Vino \\
Pagina's: 1   Omhoog
 

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal