Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:
Pagina's: 1   Omlaag

Auteur Topic: D: Beieren: Gunzburg: Legoland Holidaypark  (gelezen 2594 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

KenJo

  • Klap gek
  • *****
  • Offline Offline
  • Geslacht: Man
  • Berichten: 2.346
D: Beieren: Gunzburg: Legoland Holidaypark
« Gepost op: augustus 26, 2014, 04:51:28 pm »

Onderweg naar Italië hebben we Vakantiepark Legoland gebruikt voor een meerdaagse tussenstop. Bij de entree aangekomen viel ons op dat het er allemaal nog erg nieuw uitziet en keurig onderhouden. De receptie is Engels-talig en strak georganiseerd zonder onpersoonlijk te worden. Je krijgt een plek toegewezen en daaraan gekomen was ook hier weer te zien dat de camping nog niet heel lang bestaat. De aanplanting is nog erg jong en dus laag. De plaatsen zijn allemaal "hetzelfde" rechttoe-rechtaan. Het is hooguit dat er hoogte verschil zit in de plaatsen.

De camping ligt direct naast het huisjespark en daar moet je ook doorheen lopen om bij het atractie-park te komen. De wandeling valt best mee trouwens maar voor mensen die slecht ter been zijn kan het zwaar worden omdat je een heuvel over moet lopen.

Bij het verblijfpark ligt een recreatieplas met speelgelegenheden en ligweide voor de gasten. In het water is een afzetting voor de kleinere kinderen. Alles is in piraten-thema gebouwd. Héél erg leuk. Daarnaast is een nog een speeltuin die er prima uitzag.

We hebben 's avonds op de camping gegeten, dat was weinig bijzonders. De bediening liet redelijk lang op zich wachten en om (fris)drank moet je vragen. De prijzen zijn normaal.

Het grote pluspunt van de camping is hygiëne. Die verdient een dikke 10  WW. Elke toiletgebouwtje heeft een mevrouw/ mijnheer die zorgt dat de w.c's stelselmatig schoongemaakt worden. Een beetje zoals het vroeger bij de HEMA en V&D was. En er was ook echt geen smetje te vinden.
En ook over de camping liepen regelmatig jongelui met een knijper en een plasticzak om de papiertjes op te ruimen. Wat je nog wel eens wilt hebben als je in Frankrijk op een plaats gaat staan: dopjes, papiertjes en andere rommel?! Niks van dat. Nergens iets te vinden behalve als je de camping verlaat en onderweg gaat naar het atractiepark.

Voor ons is de camping een blijvertje: ligt gunstig onderweg naar Italië, is erg netjes, betaalbaar, ligt redelijk dichtbij de snelweg en het atractiepark? Véél beter dan Billund. Absoluut veel beter! Schoner, nieuwer, moderner, mooiere atracties, beter eten, betere parkeerplaatsen. Eigenlijk was alles beter behalve dat Billund het échte Legoland is.

cijfers:
camping: een 8
sanitair: 10
faciliteiten: 10
eetgelegenheid: 6
receptie: 8

gemiddeld: 8+

Gelogd
klapband, klapdeur, klaplopen, klapmuts, klaproos, klapschaats, klapwiek, klapzoen, klapstuk, klapstoel, achterklap, handjeklap

we klappen wat af!

peremaki

  • Gast
Re: D: Beieren: Gunzburg: Legoland Holidaypark
« Reactie #1 Gepost op: augustus 26, 2014, 09:04:03 pm »

Leuk! Zal hem in m ' n achterhoofd houden voor volgend jaar.  De meiden zullen dat erg leuk vinden.
« Laatst bewerkt op: augustus 26, 2014, 09:16:49 pm door peremaki »
Gelogd

Drees

  • Gast
Re: D: Beieren: Gunzburg: Legoland Holidaypark
« Reactie #2 Gepost op: oktober 16, 2014, 09:56:16 am »

Wij zijn hier een paar jaar geleden ook geweest en we vonden de camping overdag nogal sfeerloos. Alles zat dicht, je kon ook geen brood halen voor het ontbijt, geen koelelementen invriezen. Alles is gericht op mensen die de hele dag in het park zijn en in de ochtend en avond gebruik maken van het buffet. Voor doorreis prima, handig ook, maar voor een langer verblijf vonden wij het niet geschikt.
Verder eens met alles hierboven: heel leuk voor kleine kinderen en alles ziet er tiptop uit. Wij zijn een paar jaar later ook naar Billund geweest, maar vonden het park in Dld mooier...
Gelogd
Pagina's: 1   Omhoog
 

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal