Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:
Pagina's: 1   Omlaag

Auteur Topic: D: baden-wurttemberg: Alpirsbach: Camping Alpirsbach  (gelezen 2163 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

KenJo

  • Klap gek
  • *****
  • Offline Offline
  • Geslacht: Man
  • Berichten: 2.346
D: baden-wurttemberg: Alpirsbach: Camping Alpirsbach
« Gepost op: augustus 21, 2016, 08:55:32 pm »

Omdat de camping van onze eerste keuze vol was (wij reserveren nooit) werden we daar verwezen naar deze redelijk bijzondere camping. Hier dus een verslagje.

De camping ligt in een dal een stukje van de provinciale weg af en het eerste aangezicht doet erg armoedig aan. We twijfelden dus ook heel erg toen we bij de ingang stonden maar we zijn toch een rondje over de camping gaan lopen. De camping zelf is niks bijzonders, het ziet er heel gewoontjes uit. Een speelplaatsje voor de kinderen is er zeggen ze, wij hebben hem niet gevonden. Er zijn 3 skelters voor de kinderen beschikbaar, 2 daarvan gaan om de haveklap stuk. Het langs de camping gelegen stroompje is koud, héél koud maar wel erg leuk voor de kinderen en die hebben er dus ook wel wat uurtjes besteed.

Maar eerst gaan we ons aanmelden..... en dan maak je kennis met de eigenaar. Om hem een vreemde snuiter te noemen is zacht uitgedrukt. Het interesseert hem allemaal geen moer, hij babbelt een eind in het rondte, dreunt het huisreglement achter elkaar op om vervolgens ze op papier te overhandigen. Het is voldoende om alleen je naam en adres op het inschrijvingsformulier in te vullen tot je het aan hem overhandigd, dan moet de rest ook. En je ziet gewoon aan hem dat hij dan lol heeft  ::)

na de receptie mag je zelf een plekje uitzoeken en als je dan de 220 wilt gaan inprikken blijken er maar 3 stroompunten beschikbaar te zijn voor 4 plekken. Kan je weer half afbreken.   :I Stroom gaat trouwens op de meter en niet tegen een vast tarief.

Uiteindelijk staan we en gaan we naar de wc, douchen en afwassen. WC's zijn prima, douches heerlijk (zelf regelbaar en gratis) en de afwasruimte? Die is voorzien van 2 combi-ovens, een gasfornuis (met gas) met afzuigkap voor algemeen gebruik en afdruiprekjes voor elke wasplaats. Warmwater was nooit op en als je nou klaar bent met douchen is er een haardroger beschikbaar. Ook gratis.

Brood bestel je van te voren en dat doe je 1x alle dagen van je verblijf komt het brood opnieuw binnen. En het brood is echt goed!  :J Een winkeltje is niet op de camping aanwezig maar je kan wel wat levensmiddelen kopen. Een fles gekoelde ice-tea voor 1 euro bijvoorbeeld. En een gekoeld flesje lokaal bier voor 1,50 (0,5l).

Naast de 3 skelters zijn er trouwens ook nog 2 voetbaltafels.

    * Vriendelijkheid personeel: 8
    * Sanitair:10
    * Schoonheid van de camping zelf:7
    * Animatie team:nvt
    * Voorzieningen:8 (vanwege de defecte skelters en het ontbreken van een speeltuintje)
    * Eet gelegenheden op de camping: nvt/ geen gebruik van gemaakt

de camping is ook te vinden op onze recensie-kaart op google maps
Gelogd
klapband, klapdeur, klaplopen, klapmuts, klaproos, klapschaats, klapwiek, klapzoen, klapstuk, klapstoel, achterklap, handjeklap

we klappen wat af!
Pagina's: 1   Omhoog
 

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal