Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:
Pagina's: 1   Omlaag

Auteur Topic: D: Rheinland-Pfalz: Langsur-Metzdorf: Camping Alter Bahnhof  (gelezen 5015 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

curiouscouple

  • Gast
D: Rheinland-Pfalz: Langsur-Metzdorf: Camping Alter Bahnhof
« Gepost op: augustus 10, 2009, 08:02:30 pm »

Op zich goed te doen, dicht bij water. Prijs kwaliteit was goed!
Omgeving ook zeer leuk, genoeg te doen als je er op uit gaat.
Maar, rivier de sur stroomt te hard voor de kinderen (trouwens ook een paar keer water ratten gezien ieeuw!). Douche is berg op (echt berg op!)en een stukje lopen, voordeel is wel een zeer goede restaurant. Deze is eenvoudig, maar wel lekker schnitzellen!
Afwas gedeelte is goed en zeer heet water, echter in de regen worden de Hollanders nat(denk dat wij iets langer zijn)! Daar het afdakje iet wat klein is. (maar ach)

Eigenaren zijn zeer zeer behulpzaam en vriendelijk!

Trier is een mooie stad voor een keer gezien te hebben.

Het is gelukkig geen anwb 5 sterren camping waar men na 10 uur roept stil te zijn, of stipt regels te moeten volgen. Nare ervaringen met dit soort mensen! Tuurlijk moet je rekening met elkaar houden, maar vaak willen de ouderen rust hebben en dan storen kinderen al bij het langslopen. Helaas al een paar keer meegemaakt juist op de "betere" campings. (wellicht een tip om een stilte camping symbool te maken?)  :ZZZ

Maar toch gaan we volgende keer naar Prum.
Daar het weer iets anders is, en we niet steeds naar dezelfde camping willen.

Toevoeging website door moderator: http://camping-metzdorf.de
« Laatst bewerkt op: november 07, 2010, 11:58:01 am door Klavertjes »
Gelogd

poldertoerist

  • Klap gek
  • *****
  • Offline Offline
  • Geslacht: Man
  • Berichten: 2.346
Re: D: Rheinland-Pfalz: Langsur-Metzdorf: Camping Alter Bahnhof
« Reactie #1 Gepost op: augustus 12, 2012, 10:24:35 pm »

Ook wij hebben net twee weken op deze camping gestaan.

Bij aankomst was het toch wel even slikken. als je SVR campings gewend bent dan is dit echt een joekel van een camping! veel vaste staanplaatsen en de Deutsche Schalplatte kwamen duidelijk naar buiten bij sommige (sta) caravans. 

Eigenlijk zijn het twee campings. een vast gedeelte dat zich in het geheel niets aantrekt van de tijdelijke gasten en het toergedeelte. We kregen onze gereserveerde plek toegewezen van de vriendelijke eigenaar en dat was beslist een ruime plek. met onze achterkant gingen we naar de vaste gasten staan en met uitzcht op de rivier en dan heb je alleen iets met je buren te maken. De privacy die onze luifel gaf was wel welkom, maar dat is natuurlijk heel persoonlijk. De auto mocht naast de plek. die overigens superschuin afliep.


Toen wij aankwamen was het droog, maar de avond ervoor had het zwaar geregend en gestormd. de gevolgen daarvan waren nog duidelijk te zien. onderweg kwamen we al takken tegen, maar ook de boom aan onze plek was op tal van punten gebroken. onze (blinde) hond kreeg later in de vakantie net geen tak op zijn kop toen die krakend afbrak. Dat vind ik persoonlijk niet zulk best onderhoud.
Dat de grond erg nat was dat merkte we ook toen onze (vaste) achterburen een opblaasbadje leegtrokken. Dat kwam dus onze tent onderdoor. Bedenk me opeens dat we toen wel blij waren met de inritsbare kuip.  De eerste avond verliep zeer rumoerig met veel muziek.

Maar.... toen we dat gehad hadden viel het allemaal reuze mee.  wij vonden de afwasplek waardeloos. er zijn maar drie plekken en bij maar 1 plek kun je een bak neerzetten.  Omdat het fietspad Trier-Echternach over de camping loopt moet je met een sleutel naar de WC of douche ! 1 sleutel per plek.  Als je dan een flinke trap op bent gelopen om te douchen (met muntje en karig sanitair) en je bent de sleutel vergeten dan is dat toch ff mopperen. 

In de Sure kun je overigens prima zwemmen, met A&B diploma.

 De omgeving is echt de moeite waard:
Fietsen (toer, MTB, Race met soms pittige uitdaging
en wandelen, het kan hier allemaal prima.

 ...en wie dan de andere campings ziet prijst zich gelukkig met deze. want hier wel hele ruime plekken i.p.v. haring aan haring. maar... er zijn toch mensen die kiezen voor die campings dus er zullen toch wel liefhebbers voor zijn. maar wie daar geen zin in heeft kan zeker deze camping overwegen.

We hebben uiteindelijk twee fijne weken gehad. het restaurant is simpel en goed. De eigenaren zijn vriendelijk en enthousiast  alleen enkele vaste gasten.. die maken het soms wel bond. Maar de eigenaar is ook niet te beroerd om daar wat van te zeggen als je het meldt. Ik denk alleen dat sommige gasten er al 20 jaar staan terwijl de eigenaar de camping pas drie jaar heeft en veranderen.. dat kost moeite.  Dat de camping wat dat betreft in beweging is, dat kun je wel zien overigens.

prijs: 24 euro p.n. voor het hele gezin (4 pers)  incl. de honden en electra, maar wel douchen met muntjes. (5minuten warm water)

Conclusie. Geen fratsen ( zoals Wassabi de wasbeer etc.) op deze camping, daar houden we wel van, maar toch is het niet helemaal zoals wij graag kamperen. volgend  jaar weer bij een boerderij denk ik. De plaatsen zijn ruim, maar zeg vooral wel bij reserveren dat je met een vouwwagen komt. want schuin dat zijn ze ook.  Wij zullen zelf niet heel snel teruggaan naar deze camping maar onze buren op de camping stonden er wel voor het tweede jaar met hun vouwwagen. En zo zie je maar.... Alles is subjectief!




Deze foto en foto1 gemaakt vanaf de speelplek voor de douches. dan heb je gelijk een goed beeld van het hoogteverschil :#

Gelogd
Adventure Awaits

Lien

  • Klap prof
  • ****
  • Offline Offline
  • Geslacht: Vrouw
  • Berichten: 710
  • Holtkamper Nano 2019
Re: D: Rheinland-Pfalz: Langsur-Metzdorf: Camping Alter Bahnhof
« Reactie #2 Gepost op: augustus 13, 2012, 09:03:56 am »

Leuk verslag. Gelukkig hebben jullie het nog wel leuk gehad.
Gelogd

poldertoerist

  • Klap gek
  • *****
  • Offline Offline
  • Geslacht: Man
  • Berichten: 2.346
Re: D: Rheinland-Pfalz: Langsur-Metzdorf: Camping Alter Bahnhof
« Reactie #3 Gepost op: augustus 13, 2012, 09:06:19 pm »

Bedankt voor je compliment.

ach... je bent uiteindelijk toch vaak niet op de camping en de plek zelf was best O.k.  en je moet het toch zelf leuk maken.

Het is allemaal maar net wat je gewend bent. Overall krijgt de camping van mij wel een voldoende een krappe 7 denk ik.  Maar als je ooit op een 10 gestaan hebt... :# vandaar dat ik e.e.a ook wat probeer te relativeren.

Gelogd
Adventure Awaits
Pagina's: 1   Omhoog
 

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal