Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:
Pagina's: 1   Omlaag

Auteur Topic: D: Nedersaksen: Niemetal: Campingplatz Am Niemetal  (gelezen 3028 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Hypocrates

  • Klapperraar
  • **
  • Offline Offline
  • Berichten: 59
D: Nedersaksen: Niemetal: Campingplatz Am Niemetal
« Gepost op: mei 05, 2011, 10:56:05 pm »

Weinig campings in Duitsland zie ik.

www.am-niemetal.com zijn we vorig jaar heen geweest is een niet al te grote gezellige camping met Nederlandse eigenaren. We zijn in het voorseizoen geweest maar was toen al erg gezellig. natuurlijk kwam dat ook mede door het WK wat we steeds met zn alleen hebben gekeken, zelf de Duitsers kwamen er voor nar de camping. De eigenaren zijn gezellige mensen die er ook alles aan doen om het gezellig te maken.
Ze hebben zelf kleine kinderen en daarom is het ook mede bij uitstek een camping om met de kleintjes heen te gaan.
geen groot zwembad ofzo maar wel bij warm weer een gezellig (groot) opblaas zwembad.

Al met al een superleuke bestemming niet te ver van Nederland.

Natuurlijk hadden we vorig jaar het perfecte weer en dus was de hele vakantie zonnig gekleurd maar zeker een camping waar je gewoon een keer moet zijn geweest. Echte aanrader.
« Laatst bewerkt op: juni 20, 2011, 10:01:49 pm door Klavertjes »
Gelogd

Klepklap

  • Klap fanaat
  • *
  • Offline Offline
  • Geslacht: Vrouw
  • Berichten: 198
  • Merk Vouwwagen: HK Spacer 2003
Re: D: Nedersaksen: Niemetal: Campingplatz Am Niemetal
« Reactie #1 Gepost op: augustus 07, 2013, 10:15:14 pm »

Hier staan wij nu! Helemaal mee eens dat deze camping bij uitstek geschikt is voor gezinnen met kleine kinderen doordat er veel speelgelegenheid is op een centrale en overzichtelijke plek. Ze hebben zelfs een aantal bobby cars staan voor de kleintjes, erg leuk. Grotere kinderen zullen zich goed kunnen vermaken in het bos (hutten bouwen) en bij het laagwaterige en smalle riviertje dat over de camping loopt. De camping heeft een lange toegangsweg waardoor er weinig verkeer vlak langs de camping loopt, wat ook weer prettig is met jonge (weg)lopertjes.

Persoonlijk vind ik de wasgelegenheid wat beperkt. Er zijn maar 4 plaatsen om je te wassen en geen aparte cabines hiervoor. Er zijn wel voldoende douches en toiletten, vind ik.  De was- en de toiletruimte zijn gemengd en dat is even wennen. Op de website noemen ze dit 'net als thuis' maar daar heb ik toch ook niet dagelijks vreemde mannen rondlopen.
Gelogd

Klepklap

  • Klap fanaat
  • *
  • Offline Offline
  • Geslacht: Vrouw
  • Berichten: 198
  • Merk Vouwwagen: HK Spacer 2003
Re: D: Nedersaksen: Niemetal: Campingplatz Am Niemetal
« Reactie #2 Gepost op: augustus 27, 2013, 11:48:17 pm »

Bovenstaande vul ik nog even aan..

Op doordeweekse dagen hebben ze een uurtje animatie voor de kinderen. Dit zijn simpele, maar gezellige activiteiten, zoals brood bakken, sport en spel, knutselen. Vrijdagmiddag is er een uurtje kinderdisco.

Alle dagen is er vers en divers brood op de camping en het is mogelijk om apart voor de middag stokbrood te bestellen voor bij de bbq.

De camping heeft caches verstopt in het bos naast de camping die je dmv een te huren gps apparaat kunt gaan zoeken, goed voor een uurtje of drie zoekwerk binnen een straal van zo'n 300-400 meter. Heel erg leuk!

De animatie van donderdag is (tegen een redelijke vergoeding) een kanotocht. Hier doen uiteraard de volwassenen het werk, maar er is op deze kano's ruimte voor twee volwassenen en twee kleine kinderen. We hadden dit wel graag willen doen, maar het kwam er niet van.

In het restaurant serveren ze eenvoudige gerechten, maar wij hebben er lekker gegeten. De prijzen van drankjes, ijs, gerechten, zijn heel schappelijk en voorgaande combinatie nodigde uit om vooral nog maar weer eens te gaan zitten als tijd of weer niet meezaten.

We houden deze camping in overweging voor volgend jaar, want het was echt heel leuk. En stiekem vonden we het toch ook wel heel erg prettig dat de reistijd zo kort was t.o.v. onze vooraf gewenste bestemming ergens in Frankrijk.
Gelogd
Pagina's: 1   Omhoog
 

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal