Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:
Pagina's: 1   Omlaag

Auteur Topic: NL: Gelderland: Hoenderloo: De Pampel  (gelezen 3384 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

muis

  • Gast
NL: Gelderland: Hoenderloo: De Pampel
« Gepost op: oktober 01, 2012, 09:00:02 pm »



http://www.pampel.nl/

Met het klapweekend 2012 zijn we op camping de Pampel geweest. De camping ligt midden in de bossen tegen het dorp aan. Wij hadden een vriendelijke ontvangst,we waren wat laat en de receptie was eigenlijk al dicht maar er kwam meteen iemand om ons te helpen.
We stonden op een heel groot veld met speeltoestellen, een jeu de boule baan en een volleybalveld. De plekken zijn voorzien van stroom waarvan je zelf het aantal ampere kunt kiezen.
Het sanitair was netjes en het was prettig dat de afwasplekken binnen waren. Het warm water is bij de prijs in en er is toiletpapier aanwezig.
Er zijn op allerlei speelplekken waaronder een binnenspeeltuin (de speelburcht) Er is een binnenzwembad, het water was niet echt warm.
Omdat we laat in het seizoen kwamen waren een aantal voorzieningen gesloten, oa het Saniplaza wat we jammer vonden. Wij vonden het een leuke camping.

Vriendelijkheid/vakkundigheid personeel: 7,5
Sanitair: 8
Schoonheid van de camping zelf: 8
Animatie team: NVT
Voorzieningen: 6.5 (een deel was niet geopend
Eet gelegenheden op de camping: NVT

Voor deze camping zijn de Recron voorwaarden van toepassing, lees deze goed door.
« Laatst bewerkt op: september 28, 2016, 01:18:53 pm door Klavertjes »
Gelogd

Alex

  • Klapgek
  • Adminiklaptor
  • Klap gek
  • *****
  • Online Online
  • Geslacht: Man
  • Berichten: 14.279
  • Merk Vouwwagen: Holtkamper Aero Wind®Force 2020
    • Fortuin
Re: NL, de Pampel
« Reactie #1 Gepost op: oktober 01, 2012, 10:12:54 pm »

Volgens mij verstuurd deze camping geautomatiseerd betalings-herinneringen hou hier rekening mee.
Want dit is bij mij gebeurt en de laatste aanmaning kwam mij dan ook rauw op mijn dak toen ik terug kwam van de vakantie.

Gelogd
Het is zonder  toestemming van de beheerder van dit forum niet toegestaan, informatie, foto's, nieuwsberichten en/of berichtgevingen die verstrekt worden op enigerlei wijze te verspreiden

Enidan76

  • Klap fanaat
  • *
  • Offline Offline
  • Geslacht: Vrouw
  • Berichten: 163
  • Merk Vouwwagen: Trigano Odyssee 1998
Nederland Gelderland Camping De Pampel Hoenderloo
« Reactie #2 Gepost op: augustus 20, 2016, 11:07:18 pm »

Een drukke gezinscamping. Plekken van verschillende grote en de meesten niet vlak. De bosplaatsen hebben echt weinig zon en met een Nederlandse zomer mis je wanneer de zon wel schijnt deze echt.  Scheelt in temperatuur met de open plekken zo een graad of 10. Plaatsen rond het recreatie veld zijn aan de rechterkant met diep genoeg voor een grote vouwwagen in de breedte kan het allemaal net.  De  plekken aan de linkerkant en onderaan van dit veld zijn een stuk dieper. Plaatsen achter het saniplaza gebouw deels op een heuvel. En terrasgewijs aangelegd.  Op het recreatie veld vinden een groot deel van de dag activiteiten plaats met muziek op de achtergrond. Ook maakt de camping gebruik van een omroep systeem om activiteiten aan te kondigen of om aan te geven dat er bij een activiteit nog plaatsen vrij zijn. Fantastisch animatie team. Jongelui die met veel enthousiasme de activiteiten doen.  Ook het theater was erg leuk zowel voor ouder als kind. 
Het sanitair was matig. Er is sprake van 2 gebouwen.  1 standaard sanitair gebouw en het saniplaza welke duidelijk nieuw is en voorzien van het spetterbos waarbij de kleintjes met 4 tegelijk onder een boom kunnen douchen.  Douchen is 5 minuten daarna tijdje wachten om weer verder te kunnen.  Het sanitair was niet echt fris. Na klachten van gasten werd er vaker "schoon" gemaakt al mag je je afvragen of het echt schoon is wanneer je met je doekje bij wc 1 start en bij wc 10 nog steeds het zelfde doekje hebt zonder te spoelen.  Vlekken op deuren en muren die bij begin en eind vakantie er nog op zaten. Gesproken met eigenaar hierover hij heeft de schuld aan de gasten en staat niet echt open voor feedback. Jammer want het kan echt beter. Alleen de hogedrukreiniger volstaat niet.  Vriendelijk personeel over het algemeen.  Zwembad is leuk maar best koud. Is overdekt,  dak kan open geschoven worden. Waterspeeltuin voor de kleintjes is top.
Afvalcontainers staan in het zicht waar iedereen langs rijd. Dit doet afbreuk aan de camping. Een milieustraat afspraak
Gescheiden met schutting o.i.d zou netter zijn.  Containers worden aangestampt met een kraan. Bij volle containers trekken beesten de zakken open. Dit gebeurt s'nachts ook op je staanplaats.

    * Vriendelijkheid personeel: 7
    * Sanitair:5
    * Schoonheid van de camping zelf: 7
    * Animatie team: 9
    * Voorzieningen: 8
    * Eet gelegenheden op de camping 7
Gelogd

KenJo

  • Klap gek
  • *****
  • Offline Offline
  • Geslacht: Man
  • Berichten: 2.346
Re: NL:De Veluwe:Hoenderloo:De Pampel
« Reactie #3 Gepost op: augustus 21, 2016, 09:54:11 am »

Dank je wel voor de update, dat word zeer gewaardeerd.

Wat jammer trouwens om te lezen dat het sanitair zo matig was. Dan heb je een prima camping en dan laat je het daarop afweten.
Gelogd
klapband, klapdeur, klaplopen, klapmuts, klaproos, klapschaats, klapwiek, klapzoen, klapstuk, klapstoel, achterklap, handjeklap

we klappen wat af!
Pagina's: 1   Omhoog
 

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal