Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:
Pagina's: 1   Omlaag

Auteur Topic: NL: Noord-Brabant: Beekse Bergen  (gelezen 1271 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Camplet-WTB

  • Klap fanaat
  • *
  • Offline Offline
  • Geslacht: Man
  • Berichten: 133
  • Merk Vouwwagen: Camp-let
  • Camp-Let Passion
NL: Noord-Brabant: Beekse Bergen
« Gepost op: augustus 14, 2020, 02:06:53 pm »

Wij waren hier 5 dagen met ons nichtje van 10.
Het vakantiepark oprijdend kom je eerst langs een lange weg met bungalows, dan kom je bij het centrum van de camping, de Afrika Club. Hier is een Spar supermarkt die verrassend ruim assortiment heeft. Ook op gebied van verse producten. Een restaurant (prima, laagdrempelige kaart met saté, hamburger, fish & chips, biefstuk etc., het zwembad en een snackbar. We hebben 1 dag in het restaurant gegeten (niets mis mee) en 1 dag op het grote terras van de Afrika club. Toen hadden we eten bij de snackbar gehaald en drinken op het terras besteld. Ook hier weer laagdrempelig en lekker relaxed. Eten van de snackbar was redelijk, niet super. Maar de atmosfeer op het terras heel prettig. Animatie was daar gezellig, niet opdringerig (workshop Afrikaanse dans) en zorgde voor gezelligheid.
Zwembad geen gebruik van gemaakt. Wel veelvuldig van het zwemstrand wat perfect is. Ondiep tot aan de blokken en daarna diep om te kunnen zwemmen.

De kampeer plaatsen zijn behoorlijk ruim met eigen water en stroom aansluiting en de velden niet te groot. Daardoor een gezellige intieme sfeer op ons veldje met 6-8 plaatsen. Gras was wel heel erg dor en vanwege de beschutting (geen wind) is een palle zon-plek af te raden bij een hittegolf zoals afgelopen week.

Sanitair gebouw is aardig voor elkaar maar wel wat gedateerd en in hoogseizoen te weinig schoongemaakt. Veel kinderen gaan zelfstandig naar toilet / douche en maken er een puinhoop van.

Personeel is erg vriendelijk en lekker down to earth.

Animatie vooral op de kleinere kinderen gericht.
Wij hadden een attractiepas (25 E pp) die toegang gaf tot speelland, safaripark en nog een paar dierentuinen. Vanwege de extreme hitte eigenlijk alleen gebruik gemaakt van de auto Safari (met airco).
Die wel 3x gedaan.

* Vriendelijkheid personeel: 9
* Sanitair: 6
* Schoonheid van de camping zelf: 8
* Animatie team: 7
* Voorzieningen: 8
* Eet gelegenheden op de camping: 8

Eigenlijk was de hygiëne in het sanitair gebouw het enige minpunt en dat ligt toch vooral bij de kampeerders zelf. En we stonden op een veel te warme plek maar dat is overmacht.

Al met al: zeker een aanrader met jonge kinderen en voor een korte vakantie leuk te combineren met het safaripark. Zou er zelf niet snel langer dan een week gaan staan.
Gelogd
Pagina's: 1   Omhoog
 

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal