Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:
Pagina's: 1   Omlaag

Auteur Topic: NL : Noord-Holland : Callantsoog : De Nollen  (gelezen 1318 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Responder

  • Klapperraar
  • **
  • Offline Offline
  • Geslacht: Man
  • Berichten: 9
  • Merk Vouwwagen: Combi-Camp Flexi TT
  • Beter laat dan te laat.
NL : Noord-Holland : Callantsoog : De Nollen
« Gepost op: augustus 17, 2020, 10:27:03 am »

Hoi,

we zijn afgelopen weekend naar de camping De Nollen geweest met ons gezin met 2 jonge kinderen (2 en 5) en willen hierbij even kort verslag doen voor eenieder die die kant op wilt gaan:

Sanitair :  er zijn 2 gebouwen, die bij de receptie in de buurt wordt goed en vaak schoongemaakt. De andere stinkt een beetje.

Personeel : vrijwel niet mee te maken gehad, dus geen beoordeling

Animatie : Kindertheater is geheel geïmproviseerd door 2 meisjes van 16. Ze werden uitgedaagd om in de sloot te springen en deden dat dus ook, met alle kinderen gevaarlijk langs de kant. Spontaan maar niet professioneel. De andere animatie was vooral gericht op de wat oudere kinderen.

Campingplek : Wij hadden stromend water en electra. De plek was niet super ruim maar wel groot genoeg voor onze Flexi TT. Jammer dat het er bezaaid lag met dennennaalden. Voortaan beter grasplek zoeken. De auto kon wel bij de tent geparkeerd.

Speeltuin : Die was modern en leuk opgezet. Ouders kunnen onder de veranda zitten. Beste asset van de camping. Zelfs met kleine kinderboerderij.

Supermarkt : Klein maar fijn. En net nieuw. Beperkt assortiment, maar wel vers brood.

Snackbar : Niet professioneel/efficient gerund; 1,5 uur wachttijd.

Strand : Er is een goede uitvalsplek naar het strand met goede parkeergelegenheid in de buurt. Beste asset van de omgeving.

Komen we nog een keer terug ? Ik denk dat we eerst nog wat andere campings willen proberen in NL. Dit was onze eerste klapkar ervaring. Beter grasveld..minder honden (dit is echt een honden-camping) en plek direct grenzend aan een speeltuin.

Gelogd
Beginnend klapper 😎
Pagina's: 1   Omhoog
 

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal