ZO, net 3 lekkere weken gehad en door het mooie weer veel buiten gekookt. Wij gebruiken de skottel voor alles.
We hebben.... de schaal, het rooster, de grilplaat (achterkant glad voor pannekoeken) en de deksel.
Wij hebben ook een matje om in de schaal te leggen zodat het niet aanbakt en de schaal redelijk schoon blijft.
We hebben er zo'n beetje alles er al op gemaakt en ook broodjes afgebakken. Inderdaad even op de laagste stand en zo mogelijk uit de wind. Dan gewoon een minuutje of 15, dan zijn ze wel gaar. Regelmatig keren voorkomt zwart worden.
Zonder deksel kun je er alleen op barbequen of roerbakken.
Er zijn op internet ook sites waar je het volledige assortiment kunt zien en ook op Marktplaats staat wel het 1 en ander aangeboden.
Schoonmaken van de skottel:
Als we op de camping zijn wassen we het gewoon af zo goed als dat gaat.
Thuis smeren we alles in met groene zeep en stoppen we het in een vuilniszak (grote)
dan een klein glas amonia erbij zetten en 24 uur laten weken. (niet ondertussen gluren want de lucht is @#$@$
Na 24 uur zit al het vet los en haal je het er zo vanaf met een doekje.
Succes en veel plezier ervan