Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:
Pagina's: 1   Omlaag

Auteur Topic: NL: Zuid-Holland: Schipluiden: Camping Zonneveld  (gelezen 1798 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

willempoort

  • Klapperraar
  • **
  • Offline Offline
  • Geslacht: Man
  • Berichten: 8
  • Merk Vouwwagen: Aart Kok Livingstone River Lodge (Ex Smitveld Ruebist)
NL: Zuid-Holland: Schipluiden: Camping Zonneveld
« Gepost op: mei 04, 2023, 07:00:15 pm »

  Camping Zonneveld is een kleine autovrije SVR-camping. Het is geen boerencamping, maar naast de camping ligt wel een boerderij met schapen en kippen, en aan de andere kant een manege. De camping heeft ongeveer 15 plaatsen.

Er zijn twee douches, twee toiletten en twee afwasplaatsen. Het water wordt met zonnecollectoren verwarmt en de website meldt (https://www.het-zonneveld.nl/) dat er soms een tekort aan warm water kan zijn. Tijdens ons twee weken duren verblijf in de meivakantie van 2023 hebben we dat echter nooit ervaren, ondanks redelijke drukte en weinig zon. Elke ochtend wordt er goed schoongemaakt.

De camping heeft voor de kinderen een trampoline, zandbak en twee schommels. Er is een kampvuurplaats en gratis brandhout. De receptie is altijd onbemand met een paar folders met informatie uit de omgeving. Er staat daar ook een koelkast/diepvries en waterkoker voor gemeenschappelijk gebruik.

De camping ligt aan een vrij drukke weg, maar met een zelf bedienbaar pontje tegenover de camping kom je op een fietspad en in 10 minuten ben je dan te voet in Schipluiden (waar twee bakkers, twee restaurants en een supermarkt (AH) is). Met de bus ben je incl. lopen vanaf de camping naar de bushalte in ong. 12 minuten in Delft.

Voordeel van deze camping is dat je snel in Delft, Den Haag of Rotterdam bent en er veel in de omgeving te beleven is.

Op de camping is niet zoveel te doen voor kinderen, prima excuus dus om ze toch mee te nemen naar een museum of kerk in Delft I:

  * Vriendelijkheid personeel: 8
    * Sanitair: 7
    * Schoonheid van de camping zelf: 7
    * Animatie team: n.v.t.
    * Voorzieningen:  n.v.t.
    * Eet gelegenheden op de camping: n.v.t.
Gelogd
Pagina's: 1   Omhoog
 

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal