Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:

* Voorjaars-Klapweekend


Pagina's: 1   Omlaag

Auteur Topic: Campooz voor Orange Babies  (gelezen 2729 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

muis

  • Gast
Campooz voor Orange Babies
« Gepost op: juni 08, 2018, 01:10:32 pm »

Assen, 8 juni 2018

Oranje vouwwagen voor Orange Babies   

Het Nederlandse vouwwagenmerk Campooz heeft een oranje variant van het model Fat Freddy gemaakt. De komende maanden zijn er verschillende activiteiten om geld in te zamelen voor het goede doel Orange Babies.

De aftrap is aanstaande zondag tijdens World Campooz Day op een speciale manier. Creatief productiebedrijf Van Straat tot Laan uit Assen heeft een interactieve kindervoorstelling gemaakt. Het gezelschap speelt twee voorstellingen met de oranje vouwwagen als decor. Van 13 augustus tot en met 2 september gaat dit kinderspektakel op tour langs campings in Nederland.

Orange Babies heeft als twee belangrijkste doelen het voorkomen dat zwangere vrouwen het hiv-virus doorgeven aan hun baby’s en mensen helpen die slachtoffer zijn van hiv en aids. ‘Wij dragen Orange Babies al jaren een warm hart toe. Kinderen horen niet geboren te worden met hiv’, aldus Raoul Veldink van Campooz.

Campooz is een jong bedrijf dat hard aan de weg timmert. Vouwwagens met tot de verbeelding sprekende namen als Fat Freddy, Lazy Jack en Lola vallen in de smaak bij kampeerders. De modellen zijn te koop via een landelijk dealernetwerk. Naast het produceren van vouwwagens vinden de drie eigenaren van Campooz het belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn.

Geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd voor World Campooz Day. Het evenement vindt plaats op camping de Woensberg in Huizen. Het programma, en meer informatie, staat op www.campooz.com.

---

Meer informatie:
Raoul Veldink (06 – 26969222)


Gelogd
Pagina's: 1   Omhoog
 

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal