Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:
Pagina's: 1   Omlaag

Auteur Topic: F: Bretagne: Douarnenez: Huttopia Douarnenez  (gelezen 1215 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Kookaburra

  • Kouwe Klappert
  • Klap nerd
  • ***
  • Offline Offline
  • Geslacht: Man
  • Berichten: 357
F: Bretagne: Douarnenez: Huttopia Douarnenez
« Gepost op: juli 25, 2021, 07:56:32 pm »

Deze dus:

https://europe.huttopia.com/nl/site/douarnenez/?utm_source=BingAds&utm_medium=cpc&utm_campaign=Destination_Douarnenez_NL

Echt een Huttopia-camping: natuurlijke omgeving, hoofdzakelijk kleine plaatsen, schoon sanitair, zwembad en beperkte horeca vanaf 's ochtends vroeg. Het publiek (type Groen links/ Bakfiets) is Nl, B, D, Fr en Ch. Een mix tussen kampeerders en huurtenten. Veel personeel die ook 10-12 uur werkzaam is. We hebben geen kinderen dus de aanwezigheid van animatie is mij niet bekend. Veel plekken zijn niet erg groot. We kregen voor de Kip Shelter met voortent een plek toegewezen waar de Smitveld Ruebist alleen in basisopstelling kon staan. Er zijn een handvol grote plekken. Afgelopen 14 dagen erg zonnig weer gehad en geen regen. Erg blij met de beschutting van bomen. Je staat voor je gevoel op een beboste berghelling. Holtkampers, CC, Campwerk?, Raclet en diverse anderen lukt het ook.

Hemelsbreed ligt de camping ca 500m van het strand. Deze is dan wel bereikbaar via een lange steile trap of een gemakkelijkere en langere weg via de straat. In het hoogseizoen kan het strand druk zijn. Wel zijn er zwemzone's en strandwachten actief. Douarnenez is een leuk havenstadje met de meeste horeca aan de andere kant van de monding (niet beloopbaar). De supermarkt LeClerq is een korte autorit waard en heeft bijna alles.

De toegangsweg naar de camping ligt in een woonwijk Treboul. De wegen zijn krap en vooral de laatste kilometer erg steil (tot 15%). Lopen en fietsen gaat via diezelfde wegen of de eerder genoemde trap.
 
« Laatst bewerkt op: augustus 03, 2021, 08:37:07 am door Kookaburra »
Gelogd
Smitveld Ruebist Elegance 2015-2021
Kip Shelter Plus heden
Pagina's: 1   Omhoog
 

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal