Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:

* Voorjaars-Klapweekend


Pagina's: 1   Omlaag

Auteur Topic: De Kampeerduim op TV.  (gelezen 3056 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

screech

  • Gast
De Kampeerduim op TV.
« Gepost op: februari 09, 2011, 08:04:16 pm »

Vanaf 22 januari 2011 is de Kampeerduim te zien bij het Programma Campinglife op RTL4 met op 29 januari een groot gebruiksmoment!
   


Uitzendschema Kampeerduim

22-01-2011 (gemist? kijk hier)
29-01-2011 (gemist? kijk hier)
12-02-2011
12-03-2011
20-11-2011


Tentstokken zijn meestal geschakeld met een borgpin. Handig, want juist daardoor staat het kampeermiddel wekenlang als een huis en kunnen we heerlijk vakantie vieren. Het na afloop weer afbreken van de tent gaat helaas meestal een stuk lastiger. We willen zo snel mogelijk weer naar huis of naar de volgende camping en hebben geen zin in gedoe. Zand of vuil tussen de tentstokken veroorzaakt meestal het probleem, maar zelfs als dat niet het geval is kan het nog een flinke klus zijn alles snel en efficiƫnt op te ruimen. Ook gebrek aan kracht in de handen kan het moeilijk maken de borgpin in te drukken. De kampeerduim helpt een handje!

De kampeerduim is een omhulsel voor duim of vinger met daarop een uitsteeksel met komvorm om de borgpin in te drukken. Het vergt nu veel minder spierkracht en het wordt een koud kunstje de tent af te breken. Zelfs al zou je een heel kampement moeten opruimen, dan zou je dat lachend doen met de Kampeerduim. Het handige hulpmiddel kan natuurlijk ook gebruikt worden om snel en gemakkelijk borgpinnen in te drukken van parasols, kampeermeubels, speelgoed en andere producten die gebruik maken van deze functionele methode om te vergrendelen. De Kampeerduim wordt ook zeer gewaardeerd door zorgverlenende instanties en wordt het gebruikt voor het verstellen van krukken, bedden, rolstoelen en rollators. Tevens was het artikel al eens hulpmiddel van de maand bij de Vereniging Spierziekten Nederland.

Het product is verkrijgbaar in meerdere frisse zomerse kleuren en te bevestigen aan een keycord. De werking van de Kampeerduim zal dit seizoen te zien zijn in het programma Campinglife van RTL4 op zaterdag om 19.00 uur. Kamperen wordt een stuk leuker met de Kampeerduim!

De Kampeerduim werd ontwikkeld door Herring Identity Products in Ameide Nederland.
http://www.kampeerduim.nl/index.html

 
Gelogd
Pagina's: 1   Omhoog
 

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal