Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:
Pagina's: 1   Omlaag

Auteur Topic: CH:Wallis Brig camping Geschina  (gelezen 5912 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

par

  • Klap prof
  • ****
  • Offline Offline
  • Geslacht: Vrouw
  • Berichten: 475
  • Merk Vouwwagen: Bürstner Premio 450 TS (o wacht dat is een caravan...)
CH:Wallis Brig camping Geschina
« Gepost op: september 07, 2014, 06:53:09 pm »

Camping Geschina is een camping met ongeveer 100 plaatsen aan de rand van Brig, op loopafstand van het centrum. De camping ligt langs een bergrivier met daarin een aantal watervallen die je goed hoort, maar ons stoorde het niet. Het haalt ook alle andere geluiden weg, zoals die van de 40 meter hoger gelegen Simplon autoweg.

Er zijn geen afgebakende plaatsen, alles en iedereen staat kriskras door elkaar. Je mag zelf je plaats uitzoeken. Zorg wel voor voldoende meters stroomkabel (CEE) want op sommige plaatsen heb je al snel een meter of 40 nodig.

Op sommige plaatsen, die uitkijken naar het noorden heb je een mooi uitzicht op de bergen en gletsjer.

De camping zelf: eigenaren zijn behulpzaam maar komen nogal stug over.
Sanitair: toiletten gedateerd maar schoon, met toiletpapier. Handen wassen erna met zeep en papieren handdoekjes.

Douches in de prijs inbegrepen, goed in te stellen zowel temperatuur als straal, maar met drie douches voor de dames en drie voor de heren is het file in de ochtend- en avondspits.

Speeltuin voor de kinderen aanwezig, fietsjes en stepjes gratis beschikbaar. Geen zwembad, maar tweehonderd meter voor de camping ligt het stadszwembad van Brig (niet gratis).

Receptie heeft een winkeltje met beperkt assortiment maar met broodjesservice. Openingstijden receptie/winkel van 8:00 tot 12:00 en van 16:00 tot 20:00. Praktijk: er is altijd wel iemand aanwezig om je naar een plekje te begeleiden.

Prijs in 2014: 31 CHF voor een nacht, met stroom, auto, douchen, afwassen, klapkar en twee volwassenen. Kinderen tot 6 waren gratis.

Website www.geschina.ch

Camping is goed bereikbaar, wij reden er naar toe via de Lotschsbergtunnel vanuit Kandersteg ( autotrein ). Camping ligt praktisch aan de weg over de Simplonpas, en sluit in Noord Italie aan op de A26 naar Genua. Wij vonden dit een uitstekend alternatief voor de route naar Toscane via Milaan en de Gotthard.

Onze indruk: oogt chaotisch, maar gezellig. We hebben een geweldig verblijf gehad. Voor iedereen die niet wakker ligt van de ruisende watervallen is deze camping een aanrader.
Gelogd
Pagina's: 1   Omhoog
 

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal