Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:
Pagina's: 1   Omlaag

Auteur Topic: F: Vogezen, Granges-Sur-Vologne: Gadémont Plage  (gelezen 2298 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

jahoe

  • Klapperraar
  • **
  • Offline Offline
  • Berichten: 20
  • Merk Vouwwagen: jamet arizona
F: Vogezen, Granges-Sur-Vologne: Gadémont Plage
« Gepost op: augustus 06, 2016, 09:20:28 pm »

We hebben met veel plezier op Camping Gadémont Plage gestaan, http://www.camping-gademont-plage.com/nl/. De site doet wat oubollig aan, wat de camping geen recht doet. In het echt ziet de camping er veel frisser uit. GP is een camping met ruime plaatsen aan de bosrand, langs een kabbelend beekje of aan een klein meertje. Een aantal plaatsen was vrij scheef, wij troffen het gelukkig redelijk. In het meertje kan je zwemmen en kajakken, de aanwezige kajaks zijn gratis te gebruiken door campinggasten. De camping trekt met name Nederlandse toeristen, zowel oud als jong. Er is een leuke mix van mensen die de camping als doorreiscamping gebruiken en mensen die er langere tijd blijven. Vaste plaatsen zijn er niet. De sfeer is gemoedelijk. Vanuit de camping wordt er iedere week een bingo en een disco (waar je niks van hoort op de kampeerplaats) georganiseerd. Iets meer animatie had van ons gemogen, hoewel onze kinderen zich absoluut niet verveeld hebben. In de omgeving is genoeg te doen en de jeugd (zowel oudere jeugd als jongere kinderen volop aanwezig) bedenkt met elkaar ook gezellige activiteiten. Om 23.00u moet het stil zijn op de camping maar ook voor 23.00u hebben wij totaal geen geluidsoverlast gehad. 's Avonds hangt er een bijzonder sfeertje op de camping doordat het toegestaan is om je eigen kampvuur bij de klapper te maken. Hout is er in het bos bij de camping in overvloed te vinden dus je ziet de hele dag door mensen met grote takken slepen :). Het sanitair wordt regelmatig schoongemaakt. Wel vonden we het een minpuntje dat er bij een volle campingbezetting tijdens de 'spitsuren' geen heet water uit de kraan/douche kwam. Douchen met lauw tot koud water was niet altijd even plezierig. Er is een restaurant met een bescheiden kaart. Wij hebben zelf alleen patat gehaald, dat smaakte prima. We hebben ons laten vertellen dat de overige gerechten ook zeer smakelijk zijn. Veel mede-kampeerders kwamen hier al eerder en ook wij komen hier vast nog wel eens terug.

Vriendelijkheid personeel: 9
    * Sanitair: 7
    * Schoonheid van de camping zelf: 8
    * Animatie team: -
    * Voorzieningen: 7
    * Eet gelegenheden op de camping: ? niet uitgeprobeerd (patat krijgt een 9 :) )
Gelogd

KenJo

  • Klap gek
  • *****
  • Offline Offline
  • Geslacht: Man
  • Berichten: 2.346
Re: F: Vogezen, Granges-Sur-Vologne: Gadémont Plage
« Reactie #1 Gepost op: augustus 20, 2016, 11:53:53 pm »

Dank je wel voor de recensie. En ondanks dat de camping te koop staat en het dus maar afwachten is wat de volgende eigenaar er van gaat maken heb ik de camping uiteraard wel op onze recensie-kaart gezet.

Ik wens de huidige eigenaren Hans en Dorothée veel succes met de verkoop.  :J
Gelogd
klapband, klapdeur, klaplopen, klapmuts, klaproos, klapschaats, klapwiek, klapzoen, klapstuk, klapstoel, achterklap, handjeklap

we klappen wat af!
Pagina's: 1   Omhoog
 

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal