Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:
Pagina's: 1   Omlaag

Auteur Topic: F: Dordogne, St-Léon-sur-Vézère, Camping Le Paradis  (gelezen 3459 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Rudy78

  • Gast
F: Dordogne, St-Léon-sur-Vézère, Camping Le Paradis
« Gepost op: augustus 23, 2020, 08:49:14 pm »

Middel grote camping met ca. 111 kampeerplekken en ca. 45 stacaravans.
Wij hebben hier in juli 2020 2,5 week gestaan. Ontvangst is erg vriendelijk. Spreken Nederlands (eigenaar Nederlands / Frans). Wij zijn hier op de bonnefooi aangekomen omdat de camping die wij eigenlijk geboekt hadden "leeg" was. Begreep van andere gasten dat in een "normaal" jaar dat niet mogelijk is omdat de camping vaak al vroeg volgeboekt is. Veel gasten komen hier al jaren (sommige is wel ons kent ons).

Camping ligt direct aan de Vézère. Via een stijger kun je het water in. Er kan ook gekanood worden vanaf de camping. In de directe omgeving zijn diverse toeristische atracties zoals kastelen, rotswoningen, dinopark, prehistorisch park en diverse leuke dorpjes (o.a. Sarlat).

Camping heeft 3 zwembaden (waarvan 1 overdekt kan worden) en een pierenbadje. Bij het zwembad is een waterspeeltuin. Naast het zwemmen is er een grote speeltuin, basketbal- / voetbalkooi, groot voetbalveld en petanquebaan. Bij de bar kun je leuk zitten op een binnenplaatsje. Ook kun je daar iets eten. Eten vonden wij minder (was niet slecht, maar hebben wel eens beter gehad). Kunt ook afhalen (pizza, friet, frikandel).

Er is een klein winkeltje met een klein assortiment (natuurlijk wel duurder dan bij de Intermarche in Montignac). Ook dagelijks stokbrood te krijgen. Croissants en dergelijke worden ter plaatse afgebakken  :P. Banguettes werden geleverd, die vonden wij minder lekker (erg hard). Ook die hebben we wel eens lekkerdere gehad.

Voor de kinderen is er animatie. O.a. pizzabakken, koekjesbakken, schminken, spellen (ook in het zwembad), knutselen etc. Programma wordt wekelijks door de animatie rond gebracht.
Verder worden er wekelijks op woensdag MTB tochtjes en op vrijdag racefiets tochtjes gehouden door Gé (eigenaar) en Ellen (andere helft van de eigenaar) houdt wekelijks een wandeling en een hardlooprondje.

Puntje van kritiek: het poetsen van het sanitair kon beter / vaker. Zo werd om ca. 18:00 uur gepoetst en daarna was de volgende ronde om 8:00 - 9:00 uur. Dus 's avonds werd alles "vies" en als je dan 's morgens kwam was het nog steeds vies van de avond. De morgen ronde mocht best een uur of 2 eerder zijn, dus voordat de meeste mensen opstaan. Het is ook wel eens voorgekomen dat het toiletpapier op was.

    * Vriendelijkheid personeel: 9
    * Sanitair: 7
    * Schoonheid van de camping zelf: 8
    * Animatie team: 8
    * Voorzieningen: 8
    * Eet gelegenheden op de camping: 6

Website: https://camping-le-paradis.nl/
« Laatst bewerkt op: augustus 26, 2021, 10:50:05 pm door muis »
Gelogd

JurgenR

  • Klapperraar
  • **
  • Offline Offline
  • Geslacht: Man
  • Berichten: 51
  • Merk Vouwwagen: Raclet Livorno Box 2020
Re: F: Dordogne, St-Léon-sur-Vézère, Camping Le Paradis
« Reactie #1 Gepost op: oktober 03, 2023, 01:11:20 pm »

Hier afgelopen in juli 2023 ook gestaan.
Kan me bij alles van de vorige review aansluiten.
Ik telde wel meer plaatsten precies, denk rond de 150 kampeerplekken.

Camping vonden we top, super onderhouden terrein (zeer mooi), zwembad en leuke animatie voor onze kinderen van 6 en 9.
Sanitair kon inderdaad beter, leek me ook dat er niet genoeg of op verkeerde tijdstippen werd gepoetst, verwachten meer van een 5 sterren camping.
Ook de toiletgebouwen hadden hier en daar wat achterstallig onderhoud.

Eet gelegenheden ter plaatste hebben we enkel de snackbar geprobeerd, die voldeed prima.
Gelogd
2017 - 2020 -> Raclet Pamplona Mini 2010
2021 -> Raclet Livorno Box 2020
Pagina's: 1   Omhoog
 

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal