Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:
Pagina's: 1   Omlaag

Auteur Topic: F: Loire: Cordelle: Flower Camping De Mars  (gelezen 634 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Selandus

  • Klap fanaat
  • *
  • Offline Offline
  • Geslacht: Man
  • Berichten: 199
  • Merk Vouwwagen: Smitveld Ruebist
F: Loire: Cordelle: Flower Camping De Mars
« Gepost op: augustus 10, 2023, 12:29:41 am »

Na de drukte van de Cote d'Azur op de terugweg naar huis nog even een paar dagen de rust hervinden. Dat lukt helemaal prima op deze camping!

Gelegen in een bocht van de Loire, kijkt deze camping uit over de rivier. Vanaf onze ruime plek met stroom en water hebben we een schitterend uitzicht op het rivierdal en worden we iedere avond getrakteerd op een prachtige ondergaande zon recht voor onze tent. Niet alle plekken hebben dit fenomenale uitzicht, dus vraag er gerust naar! De rivier is op dit punt zeer rustig, alleen kleine pleziervaart, kano's, kajaks en sups gezien. Er ligt een paar km verderop een stuwdam, waardoor beroepsvaart hier niets te zoeken heeft.

De camping wordt gerund door een familie, en bevolkt door een gemoedelijke mix van mn Fransen, Nederlanders en Belgen. Om 22.30 uur wordt de camping donker en stil. Je ziet dan alleen nog sterren en hoort alleen nog de krekels.

Er is een klein zwembadje, een eenvoudig restaurant (geen topkwaliteit, maar vanaf het terras wél dat prachtige uitzicht) en een bescheiden animatie voor de jongste jeugd. Brood bestel je gewoon op de camping. Een prima supermarkt vind je op ca 10 km in Comelle-Vernay.

In de omgeving is niet heel veel te doen, maar dat hoefde voor ons nu ook niet. Normaliter kun je op 200 meter van de camping kajaks huren, maar deze zomer zijn ze gesloten ivm verbouwing. Her en der langs de Loire vind je dergelijke verhuurplekken, dus wil je het water op dan lukt dat zeker!

* Vriendelijkheid personeel: 8
* Sanitair: 7 (voldoende, schoon, toiletpapier aanwezig, maar geen wc-bril)
* Schoonheid van de camping zelf: 9
* Animatie team: geen gebruik van gemaakt
* Voorzieningen: 7
* Eet gelegenheden op de camping: 7
« Laatst bewerkt op: augustus 10, 2023, 12:36:45 am door Selandus »
Gelogd
Pagina's: 1   Omhoog
 

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal