Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:
Pagina's: 1   Omlaag

Auteur Topic: A: Karinthië: Sappl- Millstattersee: Camping Gauglerhof  (gelezen 4091 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

sammyvannorel

  • Klap nerd
  • ***
  • Offline Offline
  • Geslacht: Man
  • Berichten: 418
  • Merk Vouwwagen: Cabanon Monaco
A: Karinthië: Sappl- Millstattersee: Camping Gauglerhof
« Gepost op: augustus 10, 2020, 05:14:13 pm »

Afgelopen week 30 31 32 (zoals inmiddels elk jaar met vastgestelde bouwvak  :N ) zijn we richting de Millstattersee in Karinthië getogen. Eerst wilden we ivm Corona in Nederland blijven, maar wat ben ik blij dat we richting Camping Gauglerhof zijn gegaan. We hebben er een heerlijk verblijf gehad. Als ik al een nadeel moet benoemen is het de afwezigheid van schaduw. Er staan haast geen bomen op de camping, welke op een alm (alpenweide) ligt, dus dat is eigenlijk wel logisch. Wij hebben er 1 dag last van gehad, en toen hadden we door dat we perfect achter de caravan van de buurman konden zitten voor de benodigde schaduw (met name tussen 4 en 5 kan het heet zijn op de camping). 's Nachts daarentegen koelt het lekker af, juist omdat het op een alpenweide ligt (tot minimum van 10 graden  :> ). Ook hebben we de mooiste vergezichten en zonsondergangen gezien.

    * Vriendelijkheid personeel 10+:
Grietje en Bert (nederlandse eigenaren) deden samen met een nederlandse jongen (denk student) alles op de camping: van 's ochtends de broodjes klaarzetten, tot 's avonds om 23 uur de laatste schoonmaak ronde in het sanitair. En dat alles met dezelfde gedrevenheid en glimlach.

    * Sanitair 10+:
Super sanitair, mede door de familiedouche. Daardoor komen kinderen uberhaupt niet in het grote mensen douchegedeelte (want ze hebben ook eigenlijk mini toiletjes). Daardoor ook nooit hoeven wachten op een vrije douche. Waar ik soms wel op moest wachten is een plekje voor de afwas, dat lag aan twee zaken: alle nederlanders (die veruit de meerderheid zijn op de camping) gaan om 18.15 uur afwassen en de helft van de plekken was afgezet ivm afstandhouden en corona. Maar mij hoor je echt niet klagen daarover.

    * Schoonheid van de camping zelf 10:
Super schone camping, iedereen voelde zich gewoon ook echt verantwoordelijk voor het netjes houden van de toko.

    * Animatie team 7:
Geen, maar wel een machtig mooie speeltuin voor kinderen.

    * Voorzieningen 7:
Vriezer voor algemeen gebruik, Karinthiekaart verkrijgbaar op de camping

    * Eet gelegenheden op de camping 8:
Prima, 1 keer pizza gegeten (avond van vertrek, anders hadden we het vaker gedaan) en op zaterdag hebben ze grillavond en dan schuift heel veel volk van de camping aan.

Algemeen beeld: wellicht komen we nog eens terug (en dat zeggen we echt niet snel), maar niet volgend jaar, want dat zou wellicht alleen maar tegenvallen (Ander weer/ we hebben alles al gedaan). Wel moet je er tegen kunnen dat een gedeelte van de mensen (ongeveer 25%) veel vaker op de camping komt en daardoor elkaar al kent. Maar wij stonden bij Opa Ko in de buurt (hij was reeds geridderd bij 10 jarig jubileum en stond er nu voor de 12e keer) en dat was eigenlijk wel ideaal, hij wist alle mooie dingen voor in de buurt en zelfs tips voor kinderen had hij genoeg (maar hij wist ook perfect wanneer hij niet welkom was  :zw ).
Gelogd
Kamperen: een fortuin uitgeven om als oermens te leven
Pagina's: 1   Omhoog
 

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal