Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:

* Voorjaars-Klapweekend


Pagina's: 1   Omlaag

Auteur Topic: (Smitveld) 15 jaar Smitveld vouwwagens en jubileumactie  (gelezen 2536 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

muis

  • Gast
(Smitveld) 15 jaar Smitveld vouwwagens en jubileumactie
« Gepost op: augustus 22, 2011, 09:28:32 pm »

15 jaar Smitveld vouwwagens

Smitveld vouwwagens bestaat 15 jaar! Wat ongeveer 18 jaar geleden begon in de achtertuin is uitgegroeid tot een kwalitatief goed vouwwagen merk met 4 modellen. In de afgelopen 15 jaar zijn de vouwwagens van Smitveld sterk verbeterd. Met innovatieve nieuwtjes en trendzetters zo als de boogluifel. Echter wat niet veranderd is, is het oog voor detail, kwaliteit en het kuipgrondzeil natuurlijk.

Vanwege het 15 jarig bestaan van Smitveld vouwwagens is er een speciale editie van de Ruebist. Een complete Ruebist vouwwagen voor maar ?5.999.  U krijgt dan een complete Smitveld Ruebist met een boogluifel.

Ook op de andere modellen zijn er natuurlijk feest aanbiedingen. Op een Smitveld vouwwagen in een Elegance uitvoering krijgt u nu ?1.500,- contante korting. Daardoor heeft u al een Smitveld Violist vouwwagen voor maar ?8.400. Voor dit bedrag krijgt u de meest complete versie die er te krijgen is.

Ook op de Smitveld Classic uitvoering is er een goede aanbieding. Een upgrade van de vouwwagen met onder andere een boogluifel, twee zijschermen, de nieuwe ruimtestokken, een hordeur en het luxe blauwe dekzeil. Dit kost normaal ?2.140 maar vanwege ons jubileum; dit hele pakket voor slechts ?640,-. Dat is dus ruim ?1.500 voordeel.

www.smitveld-vouwwagens.nl
www.smitveld-vouwwagens.nl/bestelactie/


Gelogd
Pagina's: 1   Omhoog
 

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal