Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:
Pagina's: 1   Omlaag

Auteur Topic: D: Baden-Württemberg: Freudenstadt: Campingplatz-Langenwald  (gelezen 2137 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

KenJo

  • Klap gek
  • *****
  • Offline Offline
  • Geslacht: Man
  • Berichten: 2.346
D: Baden-Württemberg: Freudenstadt: Campingplatz-Langenwald
« Gepost op: augustus 21, 2016, 09:36:10 pm »

Helaas was het voor ons niet mogelijk om op deze camping een plaatsje te krijgen: hij was vol om 14:30 uur. En omdat we wel een rondje op de camping hebben gelopen en het een en ander hebben bekeken snappen we ook waarom. Vandaar deze "recensie"

De camping ligt vlak langs een provinciale weg, wat daar de overlast van is weten we uiteraard niet. De receptie was vriendelijk en zag er netjes uit. We werden vriendelijk te woord gestaan en daarna verwezen naar een andere camping omdat ze zelf geen plaats voor ons hadden. Prima service dus die zelf keurig met route beschrijving op een kaart werd uitgebreid. Dat zie ik graag!

Het sanitair zag er zeer netjes uit (foto's zijn ook op google te vinden) maar leek ons wat beperkt voor het formaat van de camping. De plaatsen waren mooi groen en zagen er verzorgt uit. Er kabbelt een riviertje/ stroompje door de camping en daar waren verschillende leuke accenten aangegeven met een bruggetje en een speelveldje met waterrad en water.

De plaatsen waren al dan niet met schaduw en/of door een heg/ struiken omgeven. De camping maakte een zeer gezellige en gemoedelijke indruk op ons.

Freudenstadt ligt op een paar kilometers van de camping en toen wij er waren was er een keramiek markt. Zeer gezellig en we hebben er leuke dingen gezien. Freudenstadt zelf zag er ook gezellig uit en word zeer veel bezocht door motorrijders.

    * Vriendelijkheid personeel: 9
    * Sanitair: 8 (moment opname!)
    * Schoonheid van de camping zelf: 8
    * Animatie team: geen idee
    * Voorzieningen: geen idee
    * Eet gelegenheden op de camping: geen idee

de camping is ook te vinden op onze recensie-kaart op google maps
« Laatst bewerkt op: augustus 21, 2016, 09:40:30 pm door KenJo »
Gelogd
klapband, klapdeur, klaplopen, klapmuts, klaproos, klapschaats, klapwiek, klapzoen, klapstuk, klapstoel, achterklap, handjeklap

we klappen wat af!
Pagina's: 1   Omhoog
 

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal