visballetjes op de skottel

Gestart door muis, maart 05, 2018, 11:21:39 PM

Vorige topic - Volgende topic

0 Leden en 1 gast bekijken dit topic.

muis

De afgelopen klapweekenden hebben we geen barbecue gehouden maar meer een soort proeverij, hier 1 van de recepten

300 gram zalmfilets (zonder vel)
300 gram witvisfilets (zonder vel)
1 bosje dille (fijngehakt)
2 sjalotjes (zeer fijngehakt)
1 eidooier (losgeklopt)
1 eetlepel olie
1 eetlepel boter

Voorbereiden
Snijd alle vis in stukjes en daarna tot een smeuïg gehakt. Voeg de dille, sjalotjes, eidooier, zout en peper toe en draai kort om alles goed te mengen. Zet circa 1 uur in de koelkast.

Bereiden
Draai met koele handen 4 gelijke balletjes van het gehakt.
Verhit de olie en boter in de skotteln en bak de visballetjes in circa 10 minuten om en om gaar en bruin.