Zeekreeft

Gestart door Kookaburra, augustus 06, 2019, 12:01:29 PM

Vorige topic - Volgende topic

0 Leden en 1 gast bekijken dit topic.

Kookaburra

In Zweden kost zeekreeft niet zo veel. Dus men neme 2 diepvrieskreeften (ca 400gr) en een grote pan/ dutch oven. Laten ontdooien en opwarmen op/in een vuurtje (Cobb werkt ook goed). Naar believen groente en brood erbij. Smullen maar. Duurt bij ons circa 3 kwartier voor het klaar is.

Smitveld Ruebist Elegance 2015-2021
Kip Shelter Plus heden

sannie75

klinkt goed, heb nog nooit zeekreeft op maar ik hou wel van schaaldieren, even voor mijn beeldvorming kook je ze in water of bak je ze in eigen vocht? Je recept is wat summier  :P

Kookaburra

Je kookt ze in eigen water (dwz dat wat in de zak zit) aangevuld met gewoon water tot ze voldoende onder liggen om op te warmen. Aan de kreeft hoef je helemaal niets te doen. Je kan natuurlijk allerlei sauzen en bijgerechten maken.
Smitveld Ruebist Elegance 2015-2021
Kip Shelter Plus heden

Alex

Lijkt me wel lekker

Verstuurd vanaf mijn WAS-LX1A met Tapatalk

Het is zonder  toestemming van de beheerder van dit forum niet toegestaan, informatie, foto's, nieuwsberichten en/of berichtgevingen die verstrekt worden op enigerlei wijze te verspreiden

sannie75

Citaat van: Kookaburra op augustus 06, 2019, 01:10:25 PM
Je kookt ze in eigen water (dwz dat wat in de zak zit) aangevuld met gewoon water tot ze voldoende onder liggen om op te warmen. Aan de kreeft hoef je helemaal niets te doen. Je kan natuurlijk allerlei sauzen en bijgerechten maken.

Dankje!