De keuken is vrij simpel ingedeeld. Bij transport zitten de borden, kommetjes in de afwasbaar. Deze staat onder het laatje tegen de achterkant (niet de kant van de nummerplaat). Rechts daarvan is een kleine doos waar de pannen instaan ( gestapeld) op het stekkerblok staan het doosje met bestek en een doosje met keuken spatels enz. Tegen de nummerplaat kant staan de eierkoker en de brood rooster. De ruimte tussen de pannen doos en de nummerplaat kant wordt opgevuld door de water koker, thermoskan, en los keuken spul plus wat bakjes die onder de plaat hangen. Als we langer dan 2 dagen staan gaat de keukenruimte leeg. De pannen doos staat naast de keuken ( daar waar de ingangdeur is van de Aero). Daarnaast de gastank. Afwasbak gaat leeg en de inhoud gaat onder de kookplaat de keuken ruimte in. De uitgeklapte planken staan de mokken en drinkerij glazen op, plus de waterkoker de thermoskan en het koffiefilter. Bestekbakjes komen ook op de planken. Het is niet veel spul, is ook weinig tijd voor nodig om het op te zetten of in te pakken. Het koffie en thee, kruiden, broodbeleg ( hagelslag, veeeeeul) staan in een krat wat altijd in de kofferbak van de auto gaat. Gaat de voortent en komt dan te staan op de ladenakken waar de kleding in zit ( dit staat op de positie waar de deur zit van de Aero).
Het is kamperen tenslotte, geen professionele restaurant keuken. Gebruik geen kastjes of wat dan ook. De tafel is ook de snijtafel enzo. Voordat je ook denkt om het gas aan te steken wees er zeker van dat alles wat je nodig hebt op tafel staat of dat je erbij kan via het gat onder de snijplank.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro