Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:

* Voorjaars-Klapweekend


Pagina's: « 1 2   Omlaag

Auteur Topic: Verslagen opmerkingen klapweekend 2010  (gelezen 8390 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

reekie

  • Klap fanaat
  • *
  • Offline Offline
  • Geslacht: Vrouw
  • Berichten: 198
  • Merk: kampeermiddel : Aart Kok Livingstone Game Drive
Re:Verslagen opmerkingen klapweekend 2010
« Reactie #15 Gepost op: mei 26, 2010, 08:47:00 pm »

Hoi, we hebben een topweekend gehad!! 8) Duncan wilde wel blijven wonen in de vouwwagen, maar dan moest er wel een oventje komen. Nikita heeft het nog steeds over de vriendinnetjes die ze heeft gemaakt en natuurlijk over de pony's.

Wat ons betreft is jullie opzet om elkaar te ontmoeten en live met elkaar te kletsen, maar ook om nieuwelingen te helpen het kamperen in een vouwwagen net zo leuk te gaan vinden als jullie dat vinden zeker gelukt. De sfeer was fantastisch. We hebben ons geen moment buitenstaander gevoeld (daar was ik namelijk een beetje bang voor :))

De foto's die afgelopen weekend zijn gemaakt zijn heel leuk geworden. We hebben ze nog niet helemaal bekeken, maar dat gaan we zeker doen. Iedereen nogmaals bedankt voor jullie hulp aan ons kampeernitwits. Super!

Dankzij jullie hebben we al helemaal zin in de zomervakantie. Tot ziens wellicht in het najaarsweekend of ergens op een camping.

Ruud, Raquel, Duncan, Nikita en Tiuri
Gelogd

Alex

  • Klapgek
  • Adminiklaptor
  • Klap gek
  • *****
  • Offline Offline
  • Geslacht: Man
  • Berichten: 14.484
  • Merk: kampeermiddel : Holtkamper Aero Wind®Force 2020 / Beachy 360 2023
  • Welk kampeermiddel : Vouwwagen/Caravan
    • Fortuin
Re:Verslagen opmerkingen klapweekend 2010
« Reactie #16 Gepost op: mei 26, 2010, 08:51:58 pm »

Annemiek is huilend naar bed gegaan want ze miste haar vriendinnetje zo.
Ben blij dat je het ook naar je zin hebt gehad en veel plezier met je aanwinst.
Gelogd
Het is zonder  toestemming van de beheerder van dit forum niet toegestaan, informatie, foto's, nieuwsberichten en/of berichtgevingen die verstrekt worden op enigerlei wijze te verspreiden

Richard

  • Gast
Re:Verslagen opmerkingen klapweekend 2010
« Reactie #17 Gepost op: mei 26, 2010, 09:14:43 pm »

Verslag klapweekend voorjaar 2010
Woensdagavond 12 mei, om 16.30 uur rijden we thuis weg richting Braamt, waar we (na in een aantal files gestaan te hebben) dan toch om 18.30 uur arriveren. Na het kiezen van een plekje ons klappertje (een Roadmaster Family S) opgezet, waarna we om 21.30 uur voldaan wat konden gaan eten. Glaasje wijn erna, en toen heerlijk geslapen. Met dank aan behalve goede slaapzakken, ook nog ons dekbed.
Het weer viel al met al die dagen niet tegen, maar het was vooral 's avonds erg koud.
Nadat we zondags weer terug naar huis gereden waren, kon het echte aftellen beginnen.

Eindelijk na nog een drukke werkweek en een doodvermoeiend overleg op vrijdag (21 mei) konden we eindelijk de wagen volladen en vertrekken voor het grootste klapevenement van het jaar "de voorjaarsvouwwagenclub.info meeting" (mooi scrabbelwoord).
Om 17.30 uur arriveerden we dan op een al aardig drukbezet veldje, waar een ieder het zich al gemakkelijk aan het maken was.
Rory vloog uit de auto, om te ontdekken wie er al allemaal was. Heb hem de hele avond niet meer gezien, behalve voor een vlugge hap van een pannenkoek of 2, of 3, of .....
Alle kids waren door het dolle heen dat ze hun oude, maar ook nieuwe vrienden konden ontmoeten. We hebben er met z'n allen geen kind(eren) aan gehad.

Na de demo (verslag door Alex) door Holtkamper van hun nieuwe "kyte" kon dan eindelijk het pannenkoekenfestijn beginnen. Hiertoe werd door een 3-tal ijverige, en zeer getalenteerde koekenbakkers (hum, hum) zo'n 10 liter beslag weggewerkt. Op het laatste nippertje konden ook Teus en Gea nog aanschuiven. Zij arriveerden al bijna in het donker en konden nog net hun klapper opzetten, waarna ze zo aan konden vallen op het buffet.
Een aantal mannen was daarna zo lief om spontaan een afwasploegje te vormen, waarna alleen nog alle vaat uitgezocht hoefde te worden door de eigenaren.
Bij het spreekwoordelijke kampvuur (lees: gaskacheltjes in soorten en maten) hebben we het toen nog gezellig "vroeg" gemaakt.
Alhoewel niet iedereen het zo lang uithield als Richard, die kwam om ca. 03.30 uur de tent in rollen. ::) :ZZZ

Ook de zaterdag bracht weer fantastisch weer mee, het hele veld liep vol met kids in vele staten van ontkleding en velen maakten kennis met de waterguns van de boeven.
Wilma moest het zelfs ontgelden door in het zwembadje van Jack's kids te belanden :J. Richard liep als een ware Rattenvanger van Hamelen met de hele kinderschare richting de friture om ijsjes te kopen. Zo rustig was het zelden dat weekend.
Samen met Rianne, Bonnie en niet te vergeten Edward (die voor de rust in het kippenhok zorgde) hebben we toen inkopen gedaan voor de BBQ die voor zondag op de planning (sorry, daar doen we toch niet aan?!!!!) stond. 's Middags kwam ook Meeder samen met zijn kersverse bruid Clarinda nog op bezoek. Erg gezellig, namens de club werd hen door Alex ook nog een presentje aangeboden.
Omdat het weer ons ook 's avonds niet in de steek liet, werd ook deze nacht doorgehouden. De wijn en andere vruchtensappen vloeiden rijkelijk. God in Frankrijk kon aan ons een voorbeeld nemen.

Zondagochtend kwam en Richard ging met Rory om 07.30 uur al richting Baarlo (nabij Venlo) voor een voetbaltoernooi van onze Edwin van der Sar-in-de-dop.
Omdat Richard en Rory er niet waren, was ik als "weesje" door Rianne uitgenodigd om bij hen te ontbijten. Ik kon daar genieten van een uitgebreid Iers/Engels ontbijtje. YAMMIE, YAMMIE. Jammer voor Richard en Rory. Rianne BEDANKT. Overigens waren ook Marcel en Iselda (zonder mam en broertje daar) ook van de partij.
Zelf heb ik een uurtje heerlijk afgezien met paardrijden. Ook Alexandra en Nikita waren daar van de partij. De kids waren om 13.00 uur aan de beurt. Door de camping werd vrij rijden aangeboden voor de kinderen. Hiervan werd gretig gebruik gemaakt. Valerie is een nieuwe Ankie van Grunsven. Ook Annemiek liet zich van haar beste kant zien en zelfs Juriën (van Rianne/Nout) deed mee.
Richard liet via het medium SMS regelmatig weten hoe Rory en zijn team het er vanaf brachten. Uiteindelijk werden ze 4e van de 7 (3 gewonnen, 1 gelijkspel en 2 verloren. Zie ook teletekst 818 NOS).
In de middag kwam Chrisje ons nog met een bezoek vereren, helaas verhinderden verplichtingen 's avonds hem om gezellig mee te BBQ-en.
De door Bonnie georganiseerde (sorry Alex, alweer wat geplands) kinderbingo werd door de kids met groot enthousiasme ontvangen.

De spanning was om te snijden. Maar ieder ging met een leuk prijsje tentwaarts.
Inmiddels waren door een aantal dames de laatste voorbereidingen getroffen voor de BBQ. Ook nu weer in handen van een aantal bereidwillige hobbykoks. (Hoe komt het toch dat BBQ de oermens in mannen naar boven brengt en zij de controle willen houden over wat wanneer klaargemaakt wordt en over het VUUR). Zucht......... (vermoeiend hoor)
De kinderen storten zich, alsof ze het hele weekend nog niks gehad hadden (hadden ze ook geen tijd voor, zo druk met spelen, rennen, schieten, DS'en, waterspelen, enz.) en de shasliks, worstjes en hamburgers was geen lang leven beschoren.
Daarna waren wij "oudjes" aan de beurt. Alle met liefde klaargemaakte salades, vlees-, vis- en championgerechten vonden gretig aftrek.
Een nieuwe afwasploeg meldde zich aan om zich door een enorme berg, servies, bestek en vetzooi heen te werken.
Richard trof het weer :O, want hij schakelde (bij de afwasbakken aangekomen) maar liefst VIER (4) dames in om hem te helpen. :H Hoe krijgt ie het toch voor elkaar. Deze dames waren overigens totaal niet bekend met vouwwagenclub.info, zij waren met een hele groep tentgangers en 1 vouwwagen (stonden aan het begin van het zelfde veld als wij). Dames, namens Richard, Bedankt! :#
Om de laatste avond af te sluiten werd opnieuw een enorme hoeveelheid flessen  W:, bier en andere vloeistoffen soldaat gemaakt.
Teus ging zelfs spontaan een tweede ronde BBQ-en, zodat de borrel vergezeld werd van een catalaans worstje en kipkluifjes. Om de vingers bij af te likken. ;D Teus Bedankt.
Omdat de kinderen blijkbaar geen genoeg konden krijgen van het stokbrood, maar het te vermoeiend vonden om telkens maar 1 of 2 schijfjes te komen pakken, hebben zij (zo leek het althans) gezamenlijk besloten hele stokbroden om te dopen tot knabbelstengel.
Tja, zo gingen ze dus toch nog (bijna) op.
Moe, maar voldaan ging iedereen zondag een stuk eerder naar bed, als de eerdere avonden. Blijkbaar stond het vermoeiende afbreken en inpakken een ieder al helder voor de geest.

Als rode draad dat hele weekend, voltrok zich in de diverse vouwwagens een aantal DS-meetings, waar het er hard aan toe ging met Pokemon-gevechten, eieren die uitgebroed moesten worden en Pokemons die over een weer (terug) geruild moesten worden. Prachtig om te zien.

Na maandagochtend nog wat foto's gemaakt te hebben van de "ravage" die achterbleef na een gezellige avond doorzakken, werd begonnen met puinruimen, tassen inpakken, tentdoeken schuieren, afritsen, opvouwen, stokken afplakken, stikkers plakken, ijsjes eten (door m.n. de kids) en ook nog chips (met dank aan Rory die ons het wisselgeld niet teruggaf, maar besloot dit nog aan zijn vrienden te doneren in de vorm van chips). Bedankt pap.
Zo voor en na kwam de een na de ander handjes geven om te vertrekken. En uiteindelijk was het ook voor ons, na nog een laatste ijsje, gedaan. Om 14.40 uur vertrokken we richting huis.
Om ca. 17.00 uur, met dank aan een file t.g.v. een ongevalletje waren we weer thuis. Nog nagenietend zijn we toen met een glaasje rosé (om het af te leren) nog op het terras gaan zitten. HET WAS WEER FANTASTISCH. Bedankt iedereen voor de gezelligheid en jovialiteit, de gesprekken en het gezelschap (tijdens o.a. het champignons vullen en zalmpakketjes maken). Wij verheugen ons nu alweer op het najaarsklapweekend.
Laat snel een datum weten, dan leggen wij 'm zeker vast in onze agenda's.

Liefs en de hartelijke groetjes voor jullie allen, Anne-Marie, Richard en Rory. Tot gauw. :zw :zw
Gelogd

Klavertjes

  • Global modderklaptor
  • Klap gek
  • *****
  • Offline Offline
  • Geslacht: Vrouw
  • Berichten: 2.787
  • Merk: kampeermiddel : Opus Camper all-road 2022
  • Opus Camper all-road 2022
Re:Verslagen opmerkingen klapweekend 2010
« Reactie #18 Gepost op: mei 26, 2010, 09:32:31 pm »

Tja, ik was nog aan het nadenken over een verslagje, maar wat moet ik hier nog aan toevoegen, Anne-Marie dit verhaal dekt gewoon de hele lading!

Hoop echt dat we een aardige opkomst voor het najaarsweekend kunnen realiseren want eens per jaar is gewoon te weinig voor zoveel gezelligheid!
Gelogd
Geluk ontstaat als wat je denkt, wat je zegt en wat je doet in harmonie zijn
(geleend van Mahatma Ghandi)

Alex

  • Klapgek
  • Adminiklaptor
  • Klap gek
  • *****
  • Offline Offline
  • Geslacht: Man
  • Berichten: 14.484
  • Merk: kampeermiddel : Holtkamper Aero Wind®Force 2020 / Beachy 360 2023
  • Welk kampeermiddel : Vouwwagen/Caravan
    • Fortuin
Re:Verslagen opmerkingen klapweekend 2010
« Reactie #19 Gepost op: mei 26, 2010, 09:35:02 pm »

Ben bezig met een snellere vouwwagen dus de kans dat ik met wagen kom stijgt en stijgt.
Gelogd
Het is zonder  toestemming van de beheerder van dit forum niet toegestaan, informatie, foto's, nieuwsberichten en/of berichtgevingen die verstrekt worden op enigerlei wijze te verspreiden

Klavertjes

  • Global modderklaptor
  • Klap gek
  • *****
  • Offline Offline
  • Geslacht: Vrouw
  • Berichten: 2.787
  • Merk: kampeermiddel : Opus Camper all-road 2022
  • Opus Camper all-road 2022
Re:Verslagen opmerkingen klapweekend 2010
« Reactie #20 Gepost op: mei 26, 2010, 09:36:02 pm »

Ben bezig met een snellere vouwwagen dus de kans dat ik met wagen kom stijgt en stijgt.

Tja, Alex jullie aanwezigheid (en natuurlijk het liefst met wagen) is eigenlijk een beetje 'n must hé?
Gelogd
Geluk ontstaat als wat je denkt, wat je zegt en wat je doet in harmonie zijn
(geleend van Mahatma Ghandi)

Richard

  • Gast
Re:Verslagen opmerkingen klapweekend 2010
« Reactie #21 Gepost op: mei 26, 2010, 09:37:24 pm »

Tja, Alex jullie aanwezigheid (en natuurlijk het liefst met wagen) is eigenlijk een beetje 'n must hé?
Uiteraard anders word er gemuit.... >:(
Gelogd

Alex

  • Klapgek
  • Adminiklaptor
  • Klap gek
  • *****
  • Offline Offline
  • Geslacht: Man
  • Berichten: 14.484
  • Merk: kampeermiddel : Holtkamper Aero Wind®Force 2020 / Beachy 360 2023
  • Welk kampeermiddel : Vouwwagen/Caravan
    • Fortuin
Re:Verslagen opmerkingen klapweekend 2010
« Reactie #22 Gepost op: mei 26, 2010, 09:37:52 pm »

Ik weet het je kliek gevoel komt weer boven. :P
Gelogd
Het is zonder  toestemming van de beheerder van dit forum niet toegestaan, informatie, foto's, nieuwsberichten en/of berichtgevingen die verstrekt worden op enigerlei wijze te verspreiden

Alex

  • Klapgek
  • Adminiklaptor
  • Klap gek
  • *****
  • Offline Offline
  • Geslacht: Man
  • Berichten: 14.484
  • Merk: kampeermiddel : Holtkamper Aero Wind®Force 2020 / Beachy 360 2023
  • Welk kampeermiddel : Vouwwagen/Caravan
    • Fortuin
Re:Verslagen opmerkingen klapweekend 2010
« Reactie #23 Gepost op: mei 26, 2010, 09:38:27 pm »

Uiteraard anders word er gemuit.... >:(
Hhahahaha zou jij nooit doen. :O :O :O
Gelogd
Het is zonder  toestemming van de beheerder van dit forum niet toegestaan, informatie, foto's, nieuwsberichten en/of berichtgevingen die verstrekt worden op enigerlei wijze te verspreiden

Richard

  • Gast
Re:Verslagen opmerkingen klapweekend 2010
« Reactie #24 Gepost op: mei 26, 2010, 09:38:45 pm »

Ik weet het je kliek gevoel komt weer boven. :P
:H :H :H ;D
Gelogd

Richard

  • Gast
Re:Verslagen opmerkingen klapweekend 2010
« Reactie #25 Gepost op: mei 26, 2010, 09:40:00 pm »

Hhahahaha zou jij nooit doen. :O :O :O
  :# :# :#
Gelogd

Klavertjes

  • Global modderklaptor
  • Klap gek
  • *****
  • Offline Offline
  • Geslacht: Vrouw
  • Berichten: 2.787
  • Merk: kampeermiddel : Opus Camper all-road 2022
  • Opus Camper all-road 2022
Re:Verslagen opmerkingen klapweekend 2010
« Reactie #26 Gepost op: mei 26, 2010, 09:41:38 pm »

Ik weet het je kliek gevoel komt weer boven. :P

Hé hadden we net geconcludeerd dat we wel meevielen (toch Raquel?) en dan komen jullie weer met het kliek-verhaal... :?
Gelogd
Geluk ontstaat als wat je denkt, wat je zegt en wat je doet in harmonie zijn
(geleend van Mahatma Ghandi)

reekie

  • Klap fanaat
  • *
  • Offline Offline
  • Geslacht: Vrouw
  • Berichten: 198
  • Merk: kampeermiddel : Aart Kok Livingstone Game Drive
Re:Verslagen opmerkingen klapweekend 2010
« Reactie #27 Gepost op: mei 26, 2010, 09:56:20 pm »

Ja hoor in het echt zijn jullie :O De kliekvorming viel echt niet op, of gaat het zo snel dat een nieuweling het gewoon niet door heeft en zelf dan ook een klapgek wordt?  :P
Gelogd

Alex

  • Klapgek
  • Adminiklaptor
  • Klap gek
  • *****
  • Offline Offline
  • Geslacht: Man
  • Berichten: 14.484
  • Merk: kampeermiddel : Holtkamper Aero Wind®Force 2020 / Beachy 360 2023
  • Welk kampeermiddel : Vouwwagen/Caravan
    • Fortuin
Re:Verslagen opmerkingen klapweekend 2010
« Reactie #28 Gepost op: mei 26, 2010, 09:58:14 pm »

Hahahahaha we zijn 1 grote kliek waar iedereen welkom is.
Gelogd
Het is zonder  toestemming van de beheerder van dit forum niet toegestaan, informatie, foto's, nieuwsberichten en/of berichtgevingen die verstrekt worden op enigerlei wijze te verspreiden

muis

  • Gast
Re:Verslagen opmerkingen klapweekend 2010
« Reactie #29 Gepost op: mei 26, 2010, 11:39:26 pm »

Ik sluit me aan bij het verslag van Anne-Marie.  :J

Mijn zaterdagochtend zag er alleen iets anders uit. Op een vaste plek staat forumlid BSB2010 met haar patchwork :# Het patchwork bleek een Holtkamper Flyer te zijn van 23 jaar oud. In de deksel zaten een aantal scheuren. Marcel.s had afgesproken (dat valt ook al weer onder de planning :P ) dat hij zou helpen met het repareren. Ik heb hier foto's van gemaakt en hiervan volgt nog een fotoverslag. Maar het is gelukt.

Verder is het echt een SUPER weekend geweest, leuk om al die nieuwe mensen te ontmoeten en om de bekende gezichten terug te zien. Roan en Ard willen het liefst terug.............................. en wij ook ;)

Iedereen die er was bedankt, jullie hebben voor ons allemaal bijgedragen aan een geweldig klapweekend :* :*

Gelogd
Pagina's: « 1 2   Omhoog
 

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal