pakketje met zalm of zeewolf

Gestart door Richard, september 14, 2010, 08:19:53 PM

Vorige topic - Volgende topic

0 Leden en 1 gast bekijken dit topic.

Richard

Vispakketje met zalm of zeewolf:
stukken van ca. 90-100 gr. zalm of zeewolf op een voldoende groot stuk aluminiumfolie leggen;
deze aan de bovenzijde insmeren met pesto rosso (grand italia bijv.) niet té dun;
vervolgens in niet te grove stukken gesneden rode paprika en lente-ui toevoegen;
olijfolie erover sprenkelen en de folie dichtvouwen tot een mooi pakketje.

Afhankelijk van de dikte van de stukken vis ca. 12 min. op een middelhoog vuur laten garen.
De zeewolf is klaar als het vlees niet meer glazig ziet, de zalm mag in het midden nog iets "rosé" zijn. Zalm die helemaal gaar is, is helaas al snel erg droog en taai.

Smakelijk eten.
Anne-Marie