Hongaarse Goulash

Gestart door fish, december 23, 2006, 06:43:04 PM

Vorige topic - Volgende topic

0 Leden en 1 gast bekijken dit topic.

fish

BEREIDINGSTIJD: 25 minuten

INGREDIËNTEN: 4 personen
Spek
Uien
Knoflook
Tomaten en blikje gepelde tomaten
Aardappelen
Bouillonblokje
Salamiworst
Thijm
Chili- en paprikapoeder

BEREIDINGSWIJZE:
Zet de spekjes op in een grote hapjespan,zachtjes laten uitbakken, 4 uien in stukjes erbij en twee teentjes knoflook.
4 aardappelen koken, niet helemaal gaar.
In dobbelsteentjes snijden en samen met de tomaten en het blikje tomaten in de pan doen, 1
bouillonblokje, halve worst in stukjes erbij en de kruiden toevoegen.
Eventueel nog een paprika erbij en langzaam laten pruttelen.
Ongeveer 5 a 10 minuten.
Kan warm en lauw gegeten worden.
Eet er wat stokbrood en eventueel een salade bij.