Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:
Pagina's: 1   Omlaag

Auteur Topic: Hongaarse Goulash  (gelezen 1607 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

fish

  • Gast
Hongaarse Goulash
« Gepost op: december 23, 2006, 06:43:04 pm »

BEREIDINGSTIJD: 25 minuten

INGREDI√čNTEN: 4 personen
Spek
Uien
Knoflook
Tomaten en blikje gepelde tomaten
Aardappelen
Bouillonblokje
Salamiworst
Thijm
Chili- en paprikapoeder

BEREIDINGSWIJZE:
Zet de spekjes op in een grote hapjespan,zachtjes laten uitbakken, 4 uien in stukjes erbij en twee teentjes knoflook.
4 aardappelen koken, niet helemaal gaar.
In dobbelsteentjes snijden en samen met de tomaten en het blikje tomaten in de pan doen, 1
bouillonblokje, halve worst in stukjes erbij en de kruiden toevoegen.
Eventueel nog een paprika erbij en langzaam laten pruttelen.
Ongeveer 5 a 10 minuten.
Kan warm en lauw gegeten worden.
Eet er wat stokbrood en eventueel een salade bij.
Gelogd
Pagina's: 1   Omhoog
 

       
Twittear