Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Kan dat met alle rijst?
Zet de gas af en ongeveer 20 à 25min later heeft de rijst alle water geabsorbeerd en is gaar.
Wat een werk voor een beetje rijst! Ik koop bij de Carrefour een grote doos met kleinere zakjes rijst. 1 Zakje is precies genoeg voor ons 3. Rijst met zakje en al het water in en na het koken hang ik het zakje op aan het kraantje van de jerrycan om uit te laten lekken.
Wat een werk, eerste een paar honderd kilometer rijden voor een Carrefour en dan nog de juiste rijst vinden in zo'n grote Franse supermarkt is ook al niet eenvoudig.
We hebben het over koken op de camping hé! Hier thuis kook ik op normale manier rijst en de Carrefour is 10 minuten rijden van de camping en aangezien ze daar weinig veranderen in de winkel weet ik precies waar de rijst staat.
Heel eerlijk. Ik vind die rijst niet lekker, ik hou niet van dat zakjes gedoe,... Ik hou meer van de methode van Solex en ik snap ook niet waarom dit een gedoe zou zijn?
En dat heet nu met recht snelkook rijst
Nog sneller is volgens mij gewoon rijst van huis meenemen. Maar dat is weer iets voor het potjepindakaastopic.