Aardappel gepoft maar dan makkelijker ! en simpler ! (geen schilwerk !!)

Gestart door mr4hughz, maart 31, 2008, 03:58:41 PM

Vorige topic - Volgende topic

0 Leden en 1 gast bekijken dit topic.

mr4hughz

Ooit wel eens een aardappel gepoft op een houtvuurtje/bbq of in de oven ?
Lekker he als hij gaar is en niet aangebrand !
;D ;D :P :P
het probleem is het aluminium vaak in de weg zit en het as bij het uit


Stel je voor je hebt geen zin om te schillen maar wel aardappelen en toch niet weer het normale aardappeltje ..
Pak per persoon in het huishouden 1 tot 2 normale aardappelen spoel ze een beetje af (dus geen zand)
en gooi ze zo in een pan met water op het vuur .. prik af en toe totdat ze gaar zijn

nadat ze gaar zijn opdienen ! ze zullen smaken zoals het houtvuurtje/bbq of oven maar dan minder moeite, geen hinderlijk aluminium en zeker geen as.
Ze zijn machtiger dan normaal.
Ook handig voor in stampot ! 

marcel.s

ik gooi ze met schil en al in de magnetron, 1,5 miuut en klaar .

maar da's thuis natuurlijk  :#

lucienne

voor op de kampong, even koken en dan in alufolie tussen de kooltjes leggen, maar niet te lang 8)