Ik zit toch te kijken om de uitrusting uit te breiden met een Cobb. Het koken op kooltjes trekt me toch - in ieder geval voor "erbij".
Maar het is eenvoudig te beslissen dat je een Cobb wilt, maar daarna wordt het lastiger - Want welke Cobb moet ik kiezen? En welke accessoires zijn om te starten onmisbaar?
Er is zoveel keus maar de prijs loopt wel snel op. Ik wil hem om te beginnen vooral gebruiken om te BBQ/grillen en grotere stukken vlees te braden.
Maar welke spullen moet ik dan aanschaffen?
Ten eerste is er een normale Cobb en de compacte Cobb.
De compacte klinkt aantrekkelijk, scheelt weer ruimte - maar krijg ik daar geen spijt van? Waar zit het ruimteverschil in de normale en de compacte?
BBQ/grillen, -op de bijgeleverde basisplaat -of op de grillplaat -of met de BBQ-kit? Volgens mij kan het alledrie maar wat is het meest praktisch? (ook qua schoonmaken etc)
en voor vlees braden lijkt het opzetrooster ideaal? En heb je dan ook een dekselverhoger nodig? Of die alleen voor beercan-chicken?
Wie weet raad?