Aubergine met geitenkaas en honing gegrilld

Gestart door fish, juni 08, 2009, 10:33:28 AM

Vorige topic - Volgende topic

0 Leden en 1 gast bekijken dit topic.

fish

6 plakken aubergine van 2 cm dik
olijfolie
zout
peper
6 plakjes zachte geitenkaas van 2 cm dik
1 lepel rozemarijnnaaldjes
6 theelepels vloeibare honing
100 g waterkers
40 g licht geroosterde pijnboompitten
Bestrooi de plakken aubergine met zout, laat ze in een vergiet ? 30 minuten uitlekken, spoel ze af en dep ze droog.
Bestrijk de aubergine aan beide kanten met wat olijfolie en bestrooi ze met de rozemarijnnaaldjes.
Rooster de plakken aan een kant in een paar minuten gaar en draai ze om.
Leg de plakjes geitekaas erop, sprenkel er een beetje honing over en rooster ze nog een paar minuten.
Schik de blaadjes waterkers en de plakjes aubergine op een schaal en strooi er de pijnboompitten over. 

panevino

Nel! Wat doe je me aan!!!! Nog 1 uur en 7 minuten te gaan voordat ik ga lunchen en nu lees ik mijn lievelings-salade!!!!!
;D :P ;D :P

JUMMIE

// Marcellino Pane e Vino \\


lucienne

DIT HEEFT EEN HEEL HOOG SMUL GEHALTE, MOET JIJ NIET AAN HET WERK MARCEL!!!!!!! :W


panevino

Efficiƫnte mensen hebben altijd tijd over ..
// Marcellino Pane e Vino \\

screech

Citaat van: PaneVino op juni 08, 2009, 02:15:11 PM
Efficiƫnte mensen hebben altijd tijd over ..

wel leuk, maar een beetje off-topic.  ;)

marcel.s

Citaat van: lucienne op juni 08, 2009, 10:44:14 AM
DIT HEEFT EEN HEEL HOOG SMUL GEHALTE, MOET JIJ NIET AAN HET WERK MARCEL!!!!!!! :W

ik doe ook wel eens wat met aubergines.
op de BBQ van internet geplukt, erg lekker idd :#