Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:
Pagina's: « 1 2   Omlaag

Auteur Topic: rioolbuis monteren onder trigano chantilly  (gelezen 6511 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

nikkel1964

  • Gast
Re:rioolbuis monteren onder trigano chantilly
« Reactie #15 Gepost op: juni 22, 2011, 10:58:28 pm »

Holland 71 vindt dat er veel creatieve forum leden zijn maar een afvoer voor mijn porta potti daar had ik nog niet aan gedacht. Ik wil graag mijn stokken van de voortent in een dergelijke pvc pijp gaan opbergen. Een dergelijke constructie zie je ook wel bij de combi camps. Bij de vouwwagenspecialist heb ik een een trigano gezien met een pvc pijp eronder maar ik zou graaag willen weten wat de beste diameter is om zoveel mogelijk stokken op te bergen.
bedankt voor het meedenken. :J

Dan had ik het goed geraden (zie eerdere reactie)  ;)

Ik zou dan een buis van minimaal 120 maar liever 160 mm nemen. Hangt natuurlijk ook af van het aantal stokken en of daar iets van haakjes o.i.d. aanzitten. Wat ik ook vaak als tip hoor is om de stokken bij elkaar te doen in een zak en dan in de buis schuiven.

Neem voor de bevestiging van de buis g??n PVC-beugels, die breken vroeg of laat af en dan liggen je stokken ergens op de snelweg...

Zelf heb ik wel een Combi-Camp maar geen stokkenbuis (de stokken die ik vaak gebruik liggen alle vier op de bagage), ik put even uit de ervaringen op het Combi-Camp forum  :)
Gelogd
Pagina's: « 1 2   Omhoog
 

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal