pasta met kaassaus, tomaatjes en nog wat

Gestart door faba, februari 18, 2012, 10:21:45 PM

Vorige topic - Volgende topic

0 Leden en 1 gast bekijken dit topic.

faba

Een heel gemakkelijke en bij mijn kindjes een succes  WW.

Ingrediƫnten
Pasta
Witte kaas (genre Philadelphia)
Tomaat (kers- of andere)
Spekblokjes
Basilicum

Pasta koken en dan al de rest erbij
Makkelijk zat  :K
overschotje is makkelijk op te warmen als bijschotel bij een BBQ, opwarmen in een metalen potje op de BBQ :**

Ook een gemakkelijke is salade liĆ©geoise (voor de Nederlanders "Luikse salade"  :O)
gekookte aardappelen, spekblokjes, bonen (prinsessen) met ajuin en vinaigrettte, op alle temperaturen lekker om te eten

Mieke

Idd heeel lekker heb het ook al gemaakt maar dan met zo'n kant en klare light boursin cuisine saus? njamiee

faba

Het voordeel is vooral dat je maar 1 vuile pot hebt en 1 vuil snijplankje. Heb je meer tijd om  KK
Als je't slim aanpakt bak je de spekblokjes als je BBQ doet, de dag ervoor of zo.